19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ξεκίνημα κάθε χρονιάς , κουβαλάει μαζί του τα όνειρα και τις προσδοκίες μας για αυτά που θέλουμε να πετύχουμε και τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην ζωή μας. Παρόλο που τα τελευταία 2 χρόνια ήταν αρκετά περιοριστικά και μεταμορφωτικά για όλους μας, είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε πίσω μας τα δύσκολα και να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα με μικρά και σταθερά βήματα.

Την αφορμή για να προχωρήσουμε μπροστά θα μας την δώσει η Νέα Σελήνη του  Ιανουαρίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω την 2η μέρα της χρονιάς.

Στις  02/01 και συγκεκριμένα στις 20:33 μ.μ. στην 12ο 20’ του Αιγόκερω, θα πραγματοποιηθεί η 1η Νέα Σελήνη της χρονιάς. Ο Αιγόκερως είναι συνδεδεμένος με την εξουσία, , τις φιλοδοξίες, την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, την εξουσία, τις κοινωνικές δομές, το Στρατό, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα, είναι στην  23ο 10’ του Πύρινου και Σταθερού Λέοντα.

Η συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης στον 5ο οίκο του Ωροσκοπίου θα ενισχύσει την επιθυμία μας για δημιουργία, χαρά, διασκέδαση, νέους στόχους, τους οποίους όμως θα πετύχουμε θα πρέπει να δουλέψουμε με πειθαρχία και αφοσίωση. Άλλωστε η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό, υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να βρούμε καινοτόμες ιδέες, τις οποίες μπορούμε να βάλουμε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή,  αλλά και ξαφνικές ανατροπές οι οποίες μακροπρόθεσμα δεν θα μας δυσαρεστήσουν.

Η όψη συνόδου της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που προηγήθηκε εξακολουθεί να ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο και να μας παρασύρει σε παθιασμένους έρωτες αλλά και εμμονές.

Η παρουσία του Ερμή στον 6ο οίκο του Ωροσκοπίου, θα αλλάξει τα δεδομένα στις εργασιακές σχέσεις, και στον τρόπο που εργαζόμαστε, ενώ από την άλλη πλευρά αυτές τις ημέρες θα έχουμε και αρκετές εξελίξεις στα θέματα που αφορούν την Δημόσια Υγεία. Τα θέματα υγείας άλλωστε θα μας προβληματίσουν λίγες ημέρες αργότερα, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, το οποίο μπορεί να πυροδοτήσει κάποιες λοιμώξεις, αλλά φαινόμενα φανατισμού.

Την ατμόσφαιρα θα γλυκάνει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, η οποία θα μας βοηθήσει να εκφραστούμε μέσω της Τέχνης, ενώ από την άλλη πλευρά θα επαναφέρει την ισορροπία στις ερωτικές σχέσεις.

Το σημαντικότερο στοιχείο αυτής της Νέας Σελήνης, είναι ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας, είτε αυτά αφορούν την προσωπική μας ζωή, είτε τα επαγγελματικά μας σχέδια, έστω και αν αυτά πρέπει να γίνουν μέσα από σκληρή δουλειά ή δουλεύοντας από το σπίτι, και σε αυτό θα μας βοηθήσει η όψη εξάγωνου του Άρη με τον Κρόνο.

Ενώ, όψη τριγώνου του Άρη με τον Χείρωνα θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις στα θέματα που αφορούν την ακίνητη μας περιουσία ή τις οικονομικές μας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι τα πράγματα αλλάζουν και θα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα στα νέα δεδομένα.

Αστρικά η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην 18ο 10’ του Τοξότη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος για την Αθήνα είναι στην 29ο 00’ του Υδάτινου και Παρορμητικού Καρκίνου.

Στην σύνθεση των 2 αυτών χαρτών ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Τροπικός Άρης σε με τον Αστρικό Χείρωνα, γιατί είναι πιθανό να πυροδοτήσει οικογενειακές αντιπαραθέσεις και φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας, τα οποία και απευχόμαστε.

Το μήνυμα της 1ης Νέας Σελήνης της χρονιάς είναι,

Αρχίζω με μικρά βήματα να υλοποιώ τις φιλοδοξίες μου, και μπορεί αυτή την στιγμή οι εξωτερικές συνθήκες να μην είναι οι ιδανικές, η υπομονή και η ικανότητα μου να προσαρμόζομαι γρήγορα στα νέα δεδομένα σύντομα θα ανταμειφθεί.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη  του Ιανουαρίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τους νέους σας στόχους ήρθε η ώρα να βάλετε εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους και να κάνετε μια καινούργια αρχή στην καριέρα σας. Το σημαντικό όμως είναι ότι μετά από καιρό ήρθε η ώρα της επιβράβευσης και της καταξίωσης για την σκληρή δουλειά και την υπομονή που κάνατε, όχι μόνο στην δουλειά σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Όνειρα για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ταύροι.  Η Νέα Σελήνη   που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και να κάνετε με αισιοδοξία, ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας ή στην προσωπική σας ζωή εκτός χώρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την αυτοπεποίθηση σας ανακτάτε σταδιακά  εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, και να κάνετε μια νέα αρχή, με μια συνεργασία η οποία θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε οικονομικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τους προσωπικούς σας φόβους και να ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση, γεγονός που θα παίξει θετικό ρόλο και στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα αρχή θα κάνετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις εσείς οι Καρκίνοι.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί  απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ανανεώσετε τους συνεργάτες σας και να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες με άτομα που θα έχουν φρέσκες ιδέες και θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα κάνετε μια νέα αρχή με τον σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να πέσουν στα δίχτυα ενός νέου έρωτα.

ΛΕΩΝ

Νέες προκλήσεις σας περιμένουν στην δουλειά σας εσάς τους Λέοντες. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει νέες συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας, και αυτό για εσάς μπορεί να σημαίνει μια προαγωγή και νέες ευθύνες. Μαζί με τις νέες ευθύνες, ήρθε η ώρα να βάλετε και τους προσωπικούς σας στόχους, που δεν είναι άλλοι από την φροντίδα του εαυτού σας, μέσω της άσκησης και της διατροφής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το δεξί κάνει την είσοδο της η νέα χρονιά για εσάς τους  Παρθένους. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βγάλει από την ζώνη της ασφάλειας, και θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα, ενώ ένας νέος έρωτας θα εισβάλει στην ζωή σας την στιγμή που δεν το περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε πιο σοβαρά  εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες ενός ακινήτου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε πίσω σας τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες και θα κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο βασικός σας στόχος την νέα χρονιά είναι να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να αλλάξετε την καθημερινότητα σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί ζώδιο του Αιγόκερω  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε το επικοινωνιακό σας προφίλ και να γίνεται πιο εξωστρεφείς, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να μην είστε τόσο πιεστικοί με τους φίλους σας, ενώ είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο που θα αλλάξει την ζωή σας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την αυτοκυριαρχία σας ξαναβρίσκετε  εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει προστατεύσετε τα κεκτημένα στο χώρο της εργασίας σας, ενώ μια επιτυχία στο χώρο της δουλειά σας θα αποτελέσει σημαντικό διαβατήριο για την εξέλιξη της καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενα τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας είστε έτοιμοι να κάνετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε το επόμενο τολμηρό βήμα στην καριέρα σας, για το οποίο είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε σημαντικές αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν το κοινωνικό σας προφίλ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόους. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων επαγγελματικών σας βημάτων, ενώ δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές συζητήσεις και συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο, έχετε αρκετό άγχος για το μέλλον όσο και για την ερωτική σας ζωή, ιδιαίτερα όσοι από εσάς ξεκινήσετε μια νέα σχέση καλό θα ήταν για λίγο καιρό να την κρατήσετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΙΧΘΥΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι ήρθε η στιγμή να βάλετε νέα πρόσωπα στην ζωή σας και να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, με άτομα που μοιράζεστε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή με ένα άτομο που θα γνωρίσετε από φίλους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό