24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 03/09/2024: Έναρξη Οργάνωσης και Ανατροπές

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 03/09/2024: Έναρξη Οργάνωσης και Ανατροπές

 

Το φετινό καλοκαίρι, ήταν για όλους μας πραγματικά καυτό,  όχι μόνο λόγο της αυξημένης θερμοκρασίας, αλλά εξαιτίας των  γεγονότων  που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του.

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου,  έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς από την μια πλευρά, μια από της βασικότερες της όψεις είναι συνδεδεμένη με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, που πραγματοποιήθηκε στις 19/08/2024, ενώ από την άλλη πλευρά είναι η τελευταία Νέα Σελήνη, πριν ξεκινήσει ο κύκλος των Φθινοπωρινών Εκλείψεων.

Η Παρθένος, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, είναι ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την οργάνωση, την τάξη, την λεπτομέρεια, την εργασία, την διατροφή, αλλά και τα θέματα υγείας. Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι τα νέα σχέδια τα οποία θα βάλουμε σε τροχιά υλοποίησης αυτή τη χρονική περίοδο θα πρέπει να είναι οργανωμένα με κάθε λεπτομέρεια και να μην φοβηθούμε τις δουλειά που θα χρειαστεί για να τα υλοποιήσουμε.

Το ερώτημα λοιπόν είναι, εμείς τι περιμένουμε από αυτή τη  Νέα Σελήνη?

Αρχικά,  η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 03/09 στην 11ο 04’ στις 04:55 π.μ., και επηρεάζει άμεσα του εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 15ο 50’ του Λέοντα

Η όψη συνόδου του Ήλιου με την Σελήνη (Νέα Σελήνη)θα πραγματοποιηθεί στον 2ο οίκο του Ωροσκοπίου, αυτό με άλλα λόγια μας δείχνει ότι είναι σημαντικό, για εμάς να νιώθουμε ασφάλεια, οικονομική και συναισθηματική, και αυτό θα μας οδηγήσει να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας, αυτή τη φορά χωρίς λάθη, μιας και ο Κρόνος που βρίσκεται απέναντι στους Ιχθύς, λάθη δεν συγχωρεί. Αυτό, σε ότι αφορά τις οικονομικές μας υποθέσεις αλλά και τα νέα οικονομικά μας ανοίγματα, απαιτεί να είμαστε συνεπείς αλλά και ιδιαίτερα προσεχτικοί, και να αποφεύγονται οι σπατάλες. Ενώ σε ότι αφορά τα συναισθήματα μας θα πρέπει να είμαστε σίγουροι σε ποιους προσφέρουμε απλόχερα τα συναισθηματικά και ψυχικά μας αποθέματα.

Και αυτό γιατί η όψη τετραγώνου , που ολοκληρώνεται με ακρίβεια λίγες ώρες μετά την Νέα Σελήνη, του Άρη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να μας φέρει σε δύσκολη θέση, μιας και άτομα από το φιλικό μας περιβάλλον είναι πιθανό να προσπαθήσουν να μας εξαπατήσουν και να μας εκμεταλλευτούν οικονομικά, ενώ σε κοινωνικό επίπεδο, είναι πιθανό δούμε να φουντώνουν οι φανατικές αντιδράσεις, με αφορμή πολιτικά ή θρησκευτικά θέματα.Ενώ σε ότι αφορά την υγεία, είναι πιθανό το χρονικό διάστημα που επηρεάζει η Νέα Σελήνη, να παρατηρήσουμε έξαρση των ιώσεων του αναπνευστικού ή κάποιο ατύχημα στην θάλασσα το οποίο να προκαλέσει μόλυνση του υδροφόρου  ορίζοντα ή φωτιές από χημικά.

Παράλληλα η όψη τετραγώνου που θα ολοκληρωθεί με ακρίβεια για 3η φορά , τις επόμενες ημέρες, του Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, αυτή η όψη είχε άμεση συμμετοχή και στην Πανσέληνο του Αυγούστου,  οπότε είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιήσει ξαφνικά γεγονότα, εντάσεις και ανατροπές κυρίως στο χώρο τις εργασίας μας, και αφορούν την εοι οποίες υποβόσκουν το τελευταίο δεκαπενθήμερο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο, ενώ είναι πιθανό να έχουμε και ατυχήματα στον αέρα.

Την νότα χαράς μας, κυρίως στην ερωτική μας ζωή, μας  την δίνει η ανοιχτή όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη από το Ζυγό με τον ανάδρομο Πλούτωνα , ο οποίος μόλις επέστρεψε στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 16ο 52’ του Λέοντα, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης είναι στην 21ο 38’ του Παρορμητικού Καρκίνου.

Στη σύνθεση των δύο αυτών χαρτών, οι όψεις που έχουν  ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η σύνοδος της Αστρικής Νέας Σελήνης με τον Τροπικό Ωροκόπο και η όψη αντίθεσης που σχηματίζει με τον Αστρικό Κρόνο, είναι πιθανό να μας ωθήσει να βάλουμε νέα όρια στις προσωπικές μας σχέσεις, ενώ είναι πιθανό ορισμένα άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό μας περιβάλλον να μας απογοητεύσουν.

Από την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Αστρικός Ερμής με τον Τροπικό ανάδρομο Πλούτωνα είναι πιθανό να παρασύρει κάποιους σε χειριστικές συμπεριφορές, οι οποίες μακροπρόθεσμα μπορεί να τους φέρουν σε δύσκολη θέση.

Επίσης η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Τροπικός Ερμής με την σύνοδο του Αστρικού Δία με τον Τροπικό Ουρανό, είναι πιθανό να μεγεθύνει ακόμα περισσότερο τα γεγονότα που προαναφέραμε.

Τα ζώδια που επηρεάζονται κυρίως από τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου είναι:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω σας θα βρεθείτε εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας  οίκο, σας ωθεί να κάνετε όνειρα για το μέλλον της οικογένειας σας αλλά και την επέκταση της, ή την επιθυμία σας να προχωρήσετε σε μια αλλαγή σπιτιού, ωστόσο, αυτό μπορεί  να έρθει σε κόντρα με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ή να πρέπει να μεθοδευτεί πιο σωστά. Επίσης, κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου που σας επηρεάζει αυτή η Νέα Σελήνη θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα καθώς θα είναι πολύ εύκολο να σας εξαπατήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα σας βήματα είστε εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, σας ωθεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, ωστόσο η παρουσία του Κρόνου απέναντι από το ζώδιο σας στους Ιχθύς, είναι πιθανό είτε να σας φέρει εξωτερικά εμπόδια, είτε να απαιτεί από εσάς να δουλέψετε κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα ενώ είναι σημαντικό να βάλετε όρια στις σχέσεις σας. Και επειδή είστε από τα άτομα που έχουν μάθει δουλεύουν μεθοδικά είναι σίγουρο, η προσπάθεια σας στο τέλος θα ανταμειφθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα σκέφτεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, σας ωθεί να σκέφτεστε πολύ έντονα τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, και τις προοπτικές που έχετε μπροστά σας, ωστόσο, η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύς, δημιουργεί αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας, καθώς νιώθετε ότι οι προσπάθειες σας δεν αναγνωρίζονται. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους και να μην αφήνετε κανέναν να σας επηρεάζει, γιατί η επιβράβευση και η αναγνώριση των προσπαθειών σας, θα έρθει με τον καλύτερο για εσάς τρόπο.

ΙΧΘΥΣ

Με τις σχέσεις σας ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ασχοληθείτε εσείς οι Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κάνετε το επόμενο βήμα στην  προσωπική σας ζωή, και να προχωρήσετε σε επισημοποίηση της σχέσης με τον σύντροφο σας. Ενώ σε ότι στις επαγγελματικές σας σχέσεις πρέπει να βάλετε νέα όρια και να γίνεται πιο αυστηροί με ορισμένους συνεργάτες σας.

 

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό