16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέα Σελήνη στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σεπτέμβριος, είναι για όλους μας ο μήνας όπου μπαίνουμε στην διαδικασία να οργανώσουμε την ζωή μας από την αρχή, και μέσα στους επόμενους μήνες, να την εξελίξουμε. Φέτος οι συνθήκες για όλους μας είναι αρκετά διαφορετικές, καθώς πρέπει να μάθουμε να κινούμαστε με διαφορετικούς κανόνες.

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου μας ωθεί να ασχοληθούμε πιο ουσιαστικά με τα θέματα που αφορούν την Δημόσια Υγεία, ενώ ήδη  στις εργασιακές σχέσεις, έχουν αρχίσει να δημιουργούνται νέα δεδομένα και συνθήκες.

Ποιο είναι όμως το σκηνικό  που διαμορφώνεται σε αυτή την Νέα Σελήνη;

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 07/09 στην (14ο 38’) στις 03:51 π.μ., επηρεάζει άμεσα του εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 05ο 59’ του Σταθερού Λέοντα δείχνει ότι μπορεί να μπλεχτούμε σε παιχνίδια επιβολής και διατήρησης των κεκτημένων.

Η όψη συνόδου του Ήλιου με την Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον 2ο οίκο του Ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης μας δείχνει ότι βασικό μας μέλημα θα είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας (υλικά και συναισθηματικά), τα οποία μπορεί να διακυβευθούν από ψεύτικες υποσχέσεις και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις, αλλά και από την αδυναμία μας να εστιάσουμε την προσοχή μας στην ουσία της πραγματικότητας.

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο θα είναι η αιτία να μην αφήσουμε τον χρόνο να λειτουργήσει προς όφελος μας και να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις, για τις οποίες μπορεί σύντομα να μετανιώσουμε.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, μας ωθεί να ρίξουμε τους τίτλους του τέλους σε καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω, και να θάψουμε τοξικά συναισθήματα.

Από την άλλη πλευρά όμως, η  όψη τριγώνου  που σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία, θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε παρακάτω, φέρνοντας νέα πρόσωπα στην ζωή μας με τα οποία μπορούμε να συνεργαστούμε ή να πορευτούμε μαζί στην προσωπική μας ζωή.

Άλλωστε, η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Κρόνο που προηγήθηκε, μας πιστοποιεί πως όποια σχέση ή συνεργασία ξεκινήσει αυτή τη χρονική περίοδο θα στηρίζεται πάνω σε σταθερές βάσεις, και θα έχουν αυτό που όλοι επιθυμούμε, διάρκεια στο χρόνο.

Στα θετικά στοιχεία αυτής της Νέας Σελήνης είναι και η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα, η οποία θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που τρίτα πρόσωπα βάζουν  στον δρόμο μας και δεν μας αφήνουν να εξελιχθούμε.

Ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό μας προετοιμάζει για ξαφνικές ανατροπές οι οποίες θα είναι η αφορμή για να δημιουργηθούν νέα δεδομένα στην ζωή μας.

Από τα πιο δύσκολα, στην διαχείριση τους, στοιχεία αυτής της Νέας Σελήνης είναι η όψη αντίθεσης Άρη – ανάδρομου Ποσειδώνα που προηγήθηκε και η οποία ευθύνεται για όλο το θολό τοπίο που υπάρχει γύρω μας, ιδιαίτερα στην επικοινωνία.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 20ο 28’ του Λέοντα, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης είναι στην 11ο 50’ του Παρορμητικού Καρκίνου , ενός ζωδίου που έχει άμεση σχέση με την οικογένεια, την πατρίδα και τα ακίνητα.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Προσπαθώ να διαφυλάξω τα κεκτημένα μου ενώ παράλληλα δεν φοβάμαι την αλλαγή που θα έρθει στην ζωή μου, η οποία θα είναι πετυχημένη εφόσον κλείσω την πόρτα στο παρελθόν και σε ότι με έχει πληγώσει και αρπάξω τις ευκαιρίες που θα με βοηθήσουν να προχωρήσω, αρκεί να μην αφήσω τις φήμες να με αποπροσανατολίσουν από τον στόχο μου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η  Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Νέες υποχρεώσεις είστε έτοιμοι να αναλάβετε στην δουλειά σας εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείξετε τις οργανωτικές σας  ικανότητες , ενώ παράλληλα θα μάθετε να δίνετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή θα αφήσετε πίσω σας ότι σας έχει πληγώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να προωθήσετε τα τολμηρά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα περίοδος ξεκινά για την ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην οικογένεια σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες λύσεις στα θέματα που αφορούν την  ακίνητη σας περιουσίας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να τολμήσετε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Με την προϋπόθεση ότι δεν επιτρέψετε στο ξεκίνημα, τις υπερβολικές προσδοκίες να επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονους γρήγορους  ρυθμούς κινήστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τολμηρούς τρόπους για προβάλετε  τον εαυτό σας , ενώ είναι πιθανό ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον να είναι η αφορμή για να ανατρέψετε τα σημερινά δεδομένα της ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Η ώρα της υλοποίησης ήρθε για εσάς τους Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με μια επαγγελματική  συμφωνία  η οποία είναι πολύ σημαντική για την επαγγελματική σας εξέλιξη και την εικόνα σας. Ενώ είναι πιθανό, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα αρχή είστε έτοιμοι να κάνετε στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει  να προχωρήσετε σε νέα τολμηρά προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα, τα οποία όμως μπορούν να στηριχτούν σε σταθερές βάσεις. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε φανατικές αντιδράσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, και να κινηθείτε εάν χρειαστεί παρασκηνιακά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κλείσετε την πόρτα σε ότι σας έχει πληγώσει στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πολύ ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να  διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και να γνωρίσετε πολύ σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Ενώ είναι πιθανό να τολμήσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα και να τολμήσετε να προχωρήσετε σε μια ριζική αλλαγή στην ζωή σας, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αφήσετε τις υπερβολικές προσδοκίες και τις αυταπάτες να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με χαμόγελο και  αισιοδοξία ατενίζετε το μέλλον σας  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ από την άλλη πλευρά, η πρόταση για ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τις ισορροπίες στη σχέση σας με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η  Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, υψηλού ρίσκου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πνεύσει αέρας ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, και να αλλάξετε, εάν χρειαστεί τον τρόπο που συμπεριφέρεστε σε αυτές. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πολύ σημαντικό να πετάξετε τα ροζ γυαλιά και να δείτε την κατάσταση που υπάρχει στην σχέση σας όπως πραγματικά είναι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό