23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα σειρά laptop με Intel Core i7 11ης γενιάς αλλά και AMD Ryzen 5000 Series

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σειρά Modern της MSI είναι φτιαγμένη για δημιουργούς και επαγγελματίες και ανανεώθηκε με το εντυπωσιακό, ελαφρύ αλλά και ισχυρό νέο Modern 14 με μοναδικούς σύγχρονους και ζωντανούς συνδυασμούς χρωμάτων. Όπως υποδηλώνει το όνομα, παίρνει τη μοντέρνα σειρά σε νέο επίπεδο, με έναν πιο τολμηρό σχεδιασμό, με επιλογές χρωμάτων Beige Mousse, Carbon Grey και Bluestone. Ενσωματώνει τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Core i7 11ης γενιάς και γραφικά NVIDIA GeForce MX450. Διατίθεται επίσης με τον AMD Ryzen 5000 Series.

Το νέο Modern 14 αποτελεί ένα ξεχωριστό δημιούργημα δεξιοτεχνίας ενώ οι χρωματικοί τόνοι Beige Mousse, Carbon Grey και Bluestone εστιάζουν σε λεπτές διαβαθμίσεις της απόχρωσης και του τόνου κάθε χρώματος. Εξοπλισμένο με κάρτα γραφικών έως και NVIDIA GeForce MX450, το Modern 14 επιταχύνει την αποτελεσματικότητα στην εργασία σου. Τώρα, μπορείτε να περιμένετε έως και 2,5 φορές γρηγορότερη απόδοση σε σχέση με άλλα μοντέλα και καλύτερα γραφικά για ταχύτερη επεξεργασία φωτογραφιών, επεξεργασία βίντεο και ψυχαγωγία. Το Modern 14 ικανοποιεί την ανάγκη σου για φορητότητα με βάρος μόνο 1,3 κιλά.

Το Modern 14 έχει αναπτυχθεί με εργονομικό σχεδιασμό, φιλικό προς το χρήστη, και διαθέτει πληκτρολόγιο υψωμένο κατά 5 μοίρες για την καλύτερη εμπειρία πληκτρολόγησης ενώ υπόσχεται και καλύτερη ποιότητα ήχου. Το πάνελ 14″ διαθέτει προαιρετικό 100% sRGB με ελάχιστο πλαίσιο και αναστροφή 180 μοιρών. Το MSI Modern 14 διαθέτει επίσης λειτουργία κοινής χρήσης ήχου Nahimic, η οποία επιτρέπει να μοιράζεστε τον ήχο μέσω 2 ακουστικών Bluetooth ταυτόχρονα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό