35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Νέα «πρόσωπα» στην ενδεκάδα της Εθνικής – Με βασικούς παρατάσσεται η Γερμανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας, αντιμετωπίζει την Γερμανία στο «Borrusia – Park» σε μία αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα (21:45, Alpha TV, NovasportsPrime). Ο νέος προπονητής της «γαλανόλευκης», ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα παρατάξει την ομάδα με νέα… πρόσωπα σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις του πρώην προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γκουστάβο Πογέτ. 

Στην άκρη του τέρματος, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα έχει μπροστά μία τετράδα αμυντικών και τους Λάζαρο Ρότα, Ντίνο Μαυροπάνου, Παντελή Χατζηδιάκο και Δημήτρη Γιαννούλη. Στην συνέχεια, στο κέντρο, θα παραταχθούν ο Μανώλης Σιώπης και ο Πέτρος Μάνταλος, έχοντας τον Τάσο Μπακασέτα σε ρόλο οργανωτή. Στα «φτερά», επανέρχεται στις εμφανίσεις με την Εθνική Ελλάδας ο Χρήστος Τζόλης μαζί με τον Γιώργο Μασούρα, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης θα είναι στην επίθεση σε θέση φορ. 

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έχοντας λίγες μέρες για το Euro, θα «τεστάρει» τους βασικούς τους παίκτες. Αναλυτικότερα, ο Μάνουελ Νόιερ θα είναι στα γκολπόστ, έχοντας ως τετράδα στην άμυνά του τους Γιόσουα Κίμιχ, Αντόνιο Ρίντιγκερ, Τζόναθαν Τα και Μαξιμίλιαν Μίτλεστεντ, Σε ρόλο χαφ, θα παραταχθούν οι Τόνι Κρος, Ρόμπερτ Άντριχ και Ιλκάι Γκιντογκάν ως επιθετικός μέσος με την «πτέρυγα» της Eθνική Γερμανίας να περιλαμβάνει τον Τζαμάλ Μουσιάλα και τον Φλόριαν Βιρτς. Σαν «ψεύτικο 9αρι», θα βρίσκεται ο Κάι Χάβερτς. 

Αναλυτικά οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:Γερμανία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Κίμιχ, Τα, Ρίντιγκερ, Μίτλεστεντ, Κρος, Άντριχ, Γκιντογκάν, Βιρτς, Μουσιάλα, Χάβερτς. Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Σιώπης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Τζόλης, Μασούρας, Ιωαννίδης. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό