20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέα πρόσωπα, νέοι τόποι και νέοι έρωτες στον 3ο κύκλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι θα δούμε τη νέα σαιζόν στο σήριαλ του Ant1

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα τα αλλάξει όλα και θα οδηγήσει το τηλεοπτικό κοινό σε νέες τοποθεσίες, νέα πρόσωπα, αλλά και νέες σχέσεις, καθώς κάποιοι έρωτες θα σβήσουν και άλλοι θα προκύψουν ή θα αναβιώσουν.

Η συγγραφή του σεναρίου συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς από την Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη. Ο Λάμπρος και η Ελένη δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει η άφιξη του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι. Ο δάσκαλος θα εξοριστεί στη Λέρο και η Ελένη θα μείνει πίσω. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν της όμως, θα φέρει τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες. Ο γιος μιας γυναίκας που είχε σταθεί πολύ στην Ελένη, έρχεται στο Διαφάνι και κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει.

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω, μετά από τόσες πικρές αλήθειες, χωρίζουν. Ο ερωτικός πόνος μέσα τους όμως παραμένει, για να τους θυμίζει πως αυτό που είχαν, δεν θα σβήσει ποτέ. Η Δρόσω θα κάνει δεσμό με κάποιον άλλον, αλλά κανείς δεν είναι Κωνσταντής και η φλόγα της για εκείνον δεν σβήνει στις Άγριες Μέλισσες.

Από την άλλη, η Πηνελόπη που ζει στο Παρίσι, θα συνειδητοποιήσει πως ο Μελέτης ήταν το μεγάλο της λάθος και από δική της υπαιτιότητα έχασε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Μελέτης δεν θα την ξεχάσει, ωστόσο θα ενταχθεί στους Άβαντες, που αναβιώνουν από τον Ακύλα.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα προσπαθήσουν ξανά να είναι μαζί. Φαινομενικά για χάρη του παιδιού, αλλά ουσιαστικά γιατί ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ. Η Ουρανία με τον Κυριάκο όμως θα περάσουν τεράστια κρίση. Δεν έχουν την ίδια άποψη για τη ζωή και την ίδια κουλτούρα, με τον Σαραντόπουλο να μην έχει πει την τελευταία του κουβέντα.

Όσον αφορά τους τόπους και τα σκηνικά, η σειρά θα μας μεταφέρει στη Λέρο, ενώ μεγάλο μέρος του διαδραμματίζεται στη Λάρισα, όπου ζει πλέον ο Δούκας και η Μυρσίνη Σεβαστού, ενώ σε καινούριο σπίτι θα μένουν η Ασημίνα και η Δρόσω.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό