19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέα πολύ χρήσιμη sidebar και προτάσεις από το Pinterest

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εξέλιξη του Chrome-based Microsoft Edge συνεχίζεται με την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών που θα δούμε το καλοκαίρι στον web browser της Microsoft. Η εταιρεία ανακοίνωσε στο BUILD 2020 την ενσωμάτωση μιας νέα sidebar που σου επιτρέπει να πραγματοποιείς αναζητήσεις χωρίς να φεύγεις από την καρτέλα σου, όπως για παράδειγμα να πιάσεις ένα κομμάτι κειμένου και να επιλέξεις “search in sidebar” για να σου εμφανιστούν αποτελέσματα στο πλάι.

Επιπλέον, η Microsoft συνεργάζεται με το Pinterest και θα υπάρχει η επιλογή να βλέπεις προτάσεις από το κοινωνικό δίκτυο στην καρτέλα Collections του Microsoft Edge. Για όσους δεν θυμούνται (ή δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ), στα Collections μπορείς να “πετάς” links, φωτογραφίες, κείμενο κλπ. και να τα έχεις συγκεντρωμένα σε ένα μέρος (π.χ. με θέμα τα αθλητικά). Στο κάτω μέρος αυτών των Collections θα εμφανίζονται οι προτάσεις του Pinterest, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής των Collections απευθείας στην υπηρεσία OneNote.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία ενσωμάτωσης των νέων χαρακτηριστικών στον Microsoft Edge, αλλά οι beta testers θα τις δούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό