18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Δημήτρης Δαμιανός 

Νέα ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος ανηλίκου ασκήθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη από τον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο. Η υπόθεση αφορά σε τέταρτη καταγγελία που έγινε σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη ενώπιον της 19ης ανακρίτριας το προηγούμενο διάστημα.

Η καταγγελία έγινε από ένα 24χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό πριν από 7 χρόνια, όταν βρισκόταν σε ηλικία 17 ετών. 

Ο καταγγέλλω προσήλθε στην ανακρίτρια ως μάρτυρας, αλλά κατήγγειλε και τη δική του κακοποίηση. Σύμφωνα πληροφορίες, ο 24χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τον «ψάρεψε» στον δρόμο και πως ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του ηθοποιού όταν τον κάλεσε κάποια στιγμή και αυτός, ανυποψίαστος για όσα θα ακολουθούσαν, πήγε.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος τον περασμένο Φεβρουάριο για την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου κατά συρροή μετά από καταγγελίες δύο παθόντων, ενώ τον περασμένο Μάρτιο μία τρίτη καταγγελία σε βάρος του για βιασμό, με θύμα ενήλικο σε αυτήν την περίπτωση, οδήγησε στην άσκηση δεύτερης ποινικής δίωξης εναντίον του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την τρίτη ποινική δίωξη θα διαβιβαστεί στην ανακρίτρια της υπόθεσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό