29.5 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Νέα περιπέτεια υγείας για τη Νόρα Βαλσάμη – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σύρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα σοβαρό ζήτημα υγείας φαίνεται να αντιμετωπίζει η Νόρα Βαλσάμη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Espresso” και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, εξηγώντας τους λόγους που βρίσκεται στο νοσοκομείο της Σύρου.

«Πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στη μέση. Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, ωστόσο έπαθα νέο χτύπημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα. Ηδη βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Η εγχείρηση ήταν να γίνει χθες, όμως λόγω επισκληριδίου θα γίνει αύριο», ανέφερε η ηθοποιός στην Espresso.

Η Νόρα Βαλσάμη, η οποία μένει μόνιμα στην Σύρο, αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα στη μέση της εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα από τη δική της δημόσια κραυγή αγωνίας, αναφερόταν στο προσωπικό δράμα που αντιμετώπιζε, μη μπορώντας πολλές φορές να κρατηθεί όρθια στα πόδια της.

Η περιπέτεια του πλειστηριασμού

Η Νόρα Βαλσάμη πριν από μερικούς μήνες, τον Δεκέμβριο του 2023 συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως το σπίτι της μπήκε σε πλειστηριασμό, ωστόσο πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκε πως κατάφερε να προστατεύσει και να κρατήσει στην ιδιοκτησία της την κατοικία της.

Η ίδια μίλησε γι’ αυτό στην εκπομπή του OPEN, χωρίς να θέλει όμως να μπει σε λεπτομέρειες για το πως έγιναν όλα, ενώ τόνισε πως αυτό που την πονάει περισσότερο αυτή τη στιγμή δεν έχει να κάνει με τα χρήματα και την οικονομική της καταστροφή, αλλά με τον σύζυγό της που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

«Άλλα είναι τα προβλήματά μου. Έχασα τον άντρα μου. Κοντεύει χρόνος τώρα… Χάλια! Όλα είναι χάλια!», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το σπίτι μου σώθηκε από τον πλειστηριασμό, αυτό είναι αλήθεια. Ζω με μία σύνταξη 500 ευρώ, προσπαθώ να τα βγάλω πέρα, δεν με βοηθάει κανείς, είμαι ολομόναχη με το παιδί, δεν έχω κανέναν. Μη με ρωτάτε λεπτομέρειες για το σπίτι, σώθηκε τώρα. Με βοήθησε μία εταιρεία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό