19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Νέα ντοκουμέντα φρίκης από τον serial killer γατών στην Κυψέλη – Απειλούσε όσους τις τάιζαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποτροπιασμό προκαλεί η δράση του serial killer γατών στην Κυψέλη, με νέα ανατριχιαστικά ντοκουμέντα από τη δράση του να έρχονται στο φως.

Στην επαναλαμβανόμενη εδώ και μήνες και αρρωστημένη του πρακτική, ο δράστης αποκεφαλίζει τα ζώα, εκτελώντας κάτι σαν τελετουργικό, ενώ αφήνει πίσω του απειλητικά μηνύματα σε δέντρα, όπως: «Αν συνεχίσεις το τάισμα, θα σκοτώσω κι άλλα».

«Υπήρχαν και άλλα σημειώματα σε άλλα δέντρα παραπλεύρως, και μάλιστα οι απειλές αυτές φαίνεται ότι απευθύνονται σε μια συγκεκριμένη γυναίκα που ταΐζει τις γάτες», υπογράμμισε κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο MEGA.

«Αποκεφαλισμό δεν έχουμε ξανασυναντήσει σε γάτα. Δηλαδή ακόμη και άγριο ζώο δεν το κάνει», σημείωσε άλλος κάτοικος.

Μέχρι στιγμής, αποκεφαλισμένα γατάκια έχουν βρεθεί σε Κυψέλη και Γαλάτσι, ενώ οι Αρχές δεν έχουν εντοπίσει κάποιο ίχνος του δράστη. Παράλληλα, εξετάζεται εάν πρόκειται για πάνω από ένα άτομο. Στην Αστυνομία έχει δοθεί η περιγραφή ενός ατόμου που κινείται στην περιοχή ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το Δεκέμβριο του 2023, ενώ το τελευταίο καταγράφηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη. Πρόκειται για πέντε επιθέσεις με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, και οι πέντε άτυχες γάτες που έπεσαν θύματα του serial killer, είχαν αποκεφαλιστεί με τρόπο χειρουργικό. «Η τομή ήταν ξεκάθαρη, σαν να είχε χρησιμοποιήσει κάποιος μπαλτά», ανέφερε μία μάρτυρας.

«Μία τέτοια συμπεριφορά μπορεί να καταλήξει σε βία σε ανθρώπους. Η γραμμή είναι λεπτή», επισήμανε κάτοικος της περιοχής και ψυχολόγος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό