22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα μεγάλη κίνηση της ΑΕΚ, συμφώνησε με την Τσέλσι για τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά []

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ είχε κινηθεί σε γοργούς ρυθμούς όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι θέλοντας να προλάβει την σχετική προθεσμία του ελληνικού ποδοσφαίρου για τις μεταγραφές από συλλόγους και για να ανεβάσει ποιότητα την επιθετική της γραμμή.

Έτσι, με άμεσες διαδικασίες, όχι μόνο ήρθε σε συμφωνία με τον Φραντζί Πιερό της Μακάμπι Χάιφα, αλλά ανακοίνωσε και την απόκτησή του με τον παίκτη να βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα στη χώρα μας για να ενταχθεί στο σύνολο του Ματίας Αλμέιδα. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν σταματούν εδώ.

Εκεί που φαινόταν πως οι σκληρές διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για λογαριασμό του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά θα αποδεικνύονταν άκαρπες, εν τέλει φαίνεται πως ήρθε συμφωνία για τη μετακίνηση του παίκτη! Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε για αρχή ο γνωστός δημοσιογράφος του «Independent» Μιγκέλ Ντιλέινι και εν συνεχεία ο έγκριτος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς.

Οι πληροφορίες του «deal» κάνουν λόγο για δανεισμό και οψιόν αγοράς που κυμαίνεται στο ιδιαίτερα υψηλό ποσό των 24 εκατομμυρίων ευρώ και η οποία ωστόσο δεν είναι υποχρεωτική. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Λονδρέζοι δεν δέχονταν τίποτα λιγότερο από κανονική αγορά, όμως φαίνεται πως αναπροσάρμοσαν τις απαιτήσεις τους προς συμφέρον της ΑΕΚ για έναν παίκτη ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «μπλε» μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Από την πλευρά του, ο 21χρονος σέντερ φορ είχε ήδη «ανάψει το πράσινο φως» για την μετακίνησή του στην «Ένωση», αφού είχε ξεκάθαρη επιθυμία να αποχωρήσει από την Τσέλσι, έστω και προσωρινά, προκειμένου να πάει κάπου όπου θα έχει ουσιαστικό ρόλο και χρόνο συμμετοχής και πλέον απομένουν τα τυπικά προκειμένου να προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό