23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα λειτουργία για το Google Maps – Δείτε που να φορτίσετε το ηλεκτρικό όχημά σας

Ειδήσεις Ελλάδα

To Google Maps έχει βασική θέση στην καθημερινότητά μας, καθώς αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο που εξελίσσεται συνεχώς. Όπως συνέβη και τώρα, που σας παρουσιάζει τους ταχύτερους φορτιστές για τα οχήματά σας.

Η Google ανακοίνωσε ότι οι νέες επιλογές φιλτραρίσματος φόρτισης EV θα εμφανιστούν όταν κάνετε αναζήτηση για “σταθμούς φόρτισης EV”. Αντί να ψάξετε στην ενότητα «περισσότερα φίλτρα», μπορείτε απλώς να πατήσετε το νέο φίλτρο «γρήγορης φόρτισης» κάτω από τη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε τις πιο γρήγορες επιλογές. Ακόμη μπορείτε να φιλτράρετε μόνο σταθμούς που είναι συμβατοί με το βύσμα φόρτισής σας. Και οι δύο αυτές επιλογές είναι διαθέσιμες σε Android και iOS παντού στον κόσμο όπου υπάρχουν σταθμοί φόρτισης EV.

Ακόμη ξεκινά το Live View, που σας επιτρέπει να πλοηγείστε πιο εύκολα παρακολουθώντας τη διαδρομή σας σε μια ζωντανή προβολή AR του κόσμου γύρω σας χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου σας. Η Αναζήτηση με Live View προσφέρει μια συντόμευση σε αυτήν τη λειτουργία στη γραμμή αναζήτησης και σας επιτρέπει να αναζητήσετε βασικά κοντινά μέρη στο Live View.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό