24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα λειτουργία για να καταλαβαίνεις ότι κάνεις refresh στις συσκευές Android

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια νέα λειτουργία του Chrome browser έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση της σε ορισμένες συσκευές Android. Όταν σύρετε το δάκτυλο σας προς τα κάτω για να ανανεώσετε μια σελίδα στην έκδοση Chrome 128, το Android smartphone σας θα δονείται πλέον διακριτικά για να επιβεβαιώσει την ενέργεια.

Αυτή η απτική ανατροφοδότηση εμφανίζεται μόνο όταν τραβάτε προς τα κάτω από το επάνω μέρος μιας σελίδας, ενώ το κουμπί ανανέωσης στο μενού με τις τρεις κουκκίδες δεν το ενεργοποιεί.

Πρόκειται για μια μικρή λεπτομέρεια που ενώνει τις άλλες δύο οπτικές ενδείξεις: το spinner και τη μπάρα φόρτωσης κάτω από το Omnibox. Αυτή η δόνηση παρατηρείται στις συσκευές Pixel και Samsung Galaxy για την ώρα, αλλά αναμένεται ότι θα τη δούμε και στα υπόλοιπα Android smartphones και tablets μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η έκδοση Chrome 128 κυκλοφορεί για συσκευές Android μέσω του καταστήματος Google Play Store. Η Google μόλις πρόσθεσε και τη δυνατότητα χρωματικής επισήμανσης των Tabs Groups στο Android προτού γίνουν διαθέσιμες οι αποθηκευμένες ομαδοποιήσεις του Chrome στην έκδοση για υπολογιστές.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό