27.6 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Νέα κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη: «Θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανέβηκαν ξανά οι τόνοι στις σχέσεις του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Παύλο Πολάκη. Οι δυο τους είχαν διαδικτυακή αντιπαράθεση με τον υπουργό Υγείας να προαναγγέλλει την προσφυγή του στη δικαιοσύνη.

Αφορμή για αυτό στάθηκε αναφορά του Παύλου Πολάκη στην υπόθεση Novartis κατά την οποία τόνισε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε χρήματα σε φακέλους.

Ο διαδικτυακός διάλογος

Όλα άρχισαν μετά από μία ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος σχολίαζε την τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη. «Ίσως το μεγαλύτερο καρφί προς τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπραπέταξε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης. Στ. Κασσελάκης: «Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα χρήματα»….δηλ ο προηγούμενος Σύριζα προφανώς έπαιρνε…αυτό μόλις είπε. Διότι αν ποτέ δεν έπαιρνε ο Σύριζα μαύρα χρήματα τότε θα έλεγε: «ο Σύριζα δεν παίρνει μαύρα» όχι «ο δικός μου Σύριζα δεν παίρνει μαύρα»…και του λένε γράφει «πάρε μαύρα και εσύ έτσι είναι στην Ελλάδα κλπ» ποιοι του το λένε; Προφανώς οι του κόμματος του διότι αυτό έκαναν πριν….έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη!»

Ίσως το μεγαλύτερο καρφί προς τον προκάτοχό του @atsipras πέταξε σήμερα ο @skasselakis Στ. Κασσελάκης: «Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα χρήματα»….δηλ ο προηγούμενος Σύριζα προφανώς έπαιρνε…αυτό μόλις είπε. Διότι αν ποτέ δεν έπαιρνε ο Σύριζα μαύρα χρήματα τότε θα…

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 24, 2024

Σε αυτή την ανάρτηση απάντησε ο Παύλος Πολάκης τονίζοντας: «ΕΣΥ πάντως πήρες τουλάχιστον 2.200.000 σε βαλίτσα και δυο φακέλους!! Και σε αρχειοθέτησε ένας ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ, εισαγγελέας κατ όνομα, για «αδιευκρίνιστα ποσά».. Επειδή εσύ βρωμείς, δεν λερώνουν και οι άλλοι!! Κατάλαβες λαδέμπορα;;;;»

ΕΣΥ παντως πηρες τουλαχιστον 2.200.000 σε βαλιτσα και δυο φακελλους!!Και σε αρχειοθετησε ενας ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ ,εισαγγελεας κατ όνομα, για «αδιευκρινιστα ποσά»..Επειδη εσυ βρωμεις ,δεν λερωνουν και οι αλλοι!!Καταλαβες λαδεμπορα;;;;

— Παυλος Πολακης (@pavpol2222) June 24, 2024

Με αφορμή το συγκεκριμένο σχόλιο ο Άδωνης Γεωργιάδης προανήγγειλε την προσφυγή του στη δικαιοσύνη.  «Έδωσα ήδη εντολή στους δικηγόρους μου να καταθέσουν άμεσα και μήνυση και αγωγή κατά του ⁩ θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο για όσα γράφει και λέει από εδώ και μπρος. Και ελπίζω να μην προσπαθήσει να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του και εξευτελιστεί!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Εδώσα ήδη εντολή στους δικηγόρους μου να καταθέσουν άμεσα και μήνυση και αγωγή κατά του ⁦@pavpol2222⁩ θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο για όσα γράφει και λέει από εδώ και μπρος. Και ελπίζω να μην προσπαθήσει να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του και εξευτελιστεί! pic.twitter.com/peC2oMJC2U

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 24, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό