22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα κρούσματα στον Ολυμπιακό, αναβολή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την αναβολή του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και του Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, ακόμη ένα παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της SL1 οδηγήθηκε προς στην μη πραγματοποίησή του. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός παρουσίασε αρκετά κρούσματα στον τελευταίο έλεγχο και ως εκ τούτου η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης αναβλήθηκε, όπως ανακοίνωσε επίσημα το απόγευμα του Σαββάτου η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της Λίγκας για το παιχνίδι αναφέρει τα εξής:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό