19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέα εξέλιξη, θα συμμετέχει στο Australian Open – Σήμερα η απόφαση περί απέλασης

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζεται το θρίλερ διαρκείας

Με καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Australian Open εν αναμονή της απόφασης του υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας για την τύχη του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας, ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον έδωσε Συνέντευξη Τύπου αλλά δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα του «Νόλε», παρά μόνο επιβεβαίωσε ότι ο Άλεξ Χοκ εξακολουθεί να εξετάζει την περίπτωσή του. «Υπάρχουν υπουργικές εξουσίες που μπορούν να ασκηθούν (για το εάν θα δοθεί βίζα στον Τζόκοβιτς) και δεν θα κάνω περαιτέρω σχόλια» είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, η κλήρωση για το Open πραγματοποιήθηκε συμπεριλαμβανομένου του Νόβακ Τζόκοβιτς, μέχρι να αποφανθεί ο υπουργός. Ο «Νόλε» στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον επίσης Σέρβο Κεσμάνοβιτς.

Αν ο Τζόκοβιτς απελαθεί μετά την κλήρωση, αλλά πριν ξεκινήσει το τουρνουά, ο Ρούμπλεφ που είναι στο Νο5 θα πάρει στο ταμπλό την θέση του Σέρβου. Το Νο17 που είναι ο Μονφίς, θα πάρει την θέση του Ρούμπλεφ και ο Μπούμπλικ που είναι στο Νο33, θα πάρει την θέση του Μονφίς.

Αν ο Τζόκοβιτς απελαθεί αφού βγει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας και πριν αγωνιστεί, την θέση του θα πάρει ένας lucky loser που θα έχει αποκλειστεί στον τρίτο γύρο των προκριματικών.

Αν ο Τζόκοβιτς προλάβει και παίξει έστω και ένα ματς, δεν θα αντικατασταθεί αν απελαθεί και ο επόμενος αντίπαλός του θα περάσει άνευ αγώνα στην επόμενη φάση.

 

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό