25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα ενδοοικογενειακή βία στον Βόλο: Γιος χτύπησε τον πατέρα του στο κεφάλι με ψαροντούφεκο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα νέο απίστευτο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης λίγο μετά τις 08:00 το πρωί στην περιοχή του Βόλου όταν ένας άνδρας επιτέθηκε στον πατέρα του και τον χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι με ένα ψαροντούφεκο. 

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο TheNewspaper.gr το περιστατικό στο κέντρο του Βόλου, στο οικογενειακό σπίτι όπου διαμένουν οι δυο άνδρες στη συμβολή των οδών Τρικούπη και Γαλλίας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έως τώρα, ο γιος όπλισε το ψαροντούφεκο και χτύπησε στο κρανίο τον πατέρα του. όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στη συνέχεια πήρε και δεύτερη βέργα και τον χτύπησε αυτή τη φορά στο στήθος. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ η οποίοι παρέλαβαν τον τραυματία και τον εσπευσμένα μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γιατροί δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σημειώνεται ότι στο σπίτι κατέφθασε και περιπολικό της Αστυνομίας το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να πέσει φως γύρω από το νέο συμβάν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πατέρας και γιος είχαν συνεχείς καυγάδες, ενώ ο πατέρας αυτή την ώρα έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό