27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα δυνατότητα στο Χ θα επιτρέπει την απενεργοποίηση των συνδέσμων στις απαντήσεις των αναρτήσεών σας

Ειδήσεις Ελλάδα

To X προσπαθεί να αντιμετωπίσει το ζήτημα των ανεπιθύμητων αναρτήσεων στην πλατφόρμα και μία από τις τελευταίες προσπάθειές της σε αυτό το μέτωπο είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που δίνει τη δυνατότητα απενεργοποίησης συνδέσμων στις απαντήσεις.

Το χαρακτηριστικό ανακαλύφθηκε από τη Nima Owji, μια ανεξάρτητη ερευνήτρια εφαρμογών, η οποία έχει αποκαλύψει ακυκλοφόρητα χαρακτηριστικά X στο παρελθόν και τώρα λέει ότι η πλατφόρμα ετοιμάζει αυτή τη δυνατότητα απενεργοποίησης συνδέσμων στις απαντήσεις .

Οι χρήστες θα μπορούν να σημειώσουν ένα πλαίσιο για την επιλογή, εάν δεν θέλουν οι χρήστες να απαντούν με συνδέσμους στις αναρτήσεις τους.

X is working on the ability to let you disable links in the replies of your posts! pic.twitter.com/dddP0a8l5w

— Nima Owji (@nima_owji) July 19, 2024

Ο Christopher Stanley, ο οποίος είναι Ανώτερος Διευθυντής Μηχανικής Ασφαλείας στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαίωσε ότι η δυνατότητα υπάρχει σε ξεχωριστή ανάρτηση. Η δυνατότητα βοηθά να κρατηθούν τα spam bots μακριά και αποτρέπει τους ανθρώπους από το να προωθήσουν τον εαυτό τους και τους ιστότοπούς τους σε αναρτήσεις άλλων ανθρώπων. Δυστυχώς, μπορεί επίσης να αποτρέψει τους χρήστες από τη δημοσίευση νόμιμων πηγών, εάν προσπαθούν να καταργήσουν ψευδείς πληροφορίες.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό