21.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα διευθύνουσα σύμβουλος του Ολυμπιακού η Εύη Κουτσαυτάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Πέμπτης (19/2), ανακοίνωσε ως νέα διευθύνουσα σύμβουλο της ομάδας την κυρία Εύη Κουτσαυτάκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κύρια Κουτσαυτάκη θα βρίσκεται στο εμπορικό και εταιρικό τμήμα των «ερυθρόλευκων», αλλά και στο κομμάτι των Media, καθώς υπήρξε επί χρόνια εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την κ. Εύη Κουτσαυτάκη στην θέση της διευθύνουσας συμβούλου».

Από την άλλη πλευρά, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών, Τάκης Αγραφιώτης θα διατηρηθεί στο διοικητικό συμβούλιο ως τρίτος αντιπρόεδρος και θα είναι εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ, αλλά δεν θα έχει πια το ίδιο πόστο στον σύλλογο.

Όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Πειραιωτών, λίγο νωρίτερα, ανακοινώθηκε η ανανέωση του Ροντινέι για τα επόμενα τρία χρόνια και πιο συγκεκριμένα έως το 2027. 

Αξίζει να αναφερθεί πως οι δύο πλευρές, είχαν ραντεβού το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία του Ολυμπιακού στον Πειραιά, προκειμένου για μία εποικοδομητική συζήτηση με στόχο την ανανέωση, η οποία έγινε και πραγματικότητα. Οι χρηματικές απολαβές του Ροντινέι, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές στον Τύπο.

Ο Ροντινέι, είναι παίκτης του Ολυμπιακού από τον Ιανουάριο του 2023, όπου ήρθε από την βραζιλιάνικη Φλαμένγκο. Με τους «ερυθρόλευκους», φυσικά ήταν ο παίκτης που βοήθησε στα μέγιστα για την κατάκτηση του Conference League τον Μάιο του 2024, έχοντας την περσινή σεζόν είχε 50 εμφανίσεις, ενώ «έγραψε» ΄τρία γκολ και πέντε ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό