15.9 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Νέα διαφήμιση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που προσδίδει το μεγαλείο του []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Nike ξεπερνάει τον εαυτό της κάθε φορά που πρόκειται να δημιουργείσει ένα διαφημιστικό κλιπ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτή την φορά, λίγο πριν την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ο αμερικανικός κολοσσός αθλητικής ένδυσης δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, με το «Greek Freak» να κάνει… χειροπρακτική.

Το κλιπ ξεκινάει με τον Έλληνα ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς και πρωταθλητής ΝΒΑ 2021, να βρίσκεται σε ένα κρεβάτι χειροπρακτικής και να λέει την φράση «οι αντίπαλοί μου είναι έμπνευση». Αμέσως, ένας χειροπράκτης αναλαμβάνει το σώμα του 29χρονου φόργουορντ.

«Η επιθυμία τους (σ.σ. των αντιπάλων του) είναι απίστευτη. Έχουν αφιερώσει την ζωή τους στο παιχνίδι (σ.σ. στο μπάσκετ). Πήγαν στον δ…λο και γύρισαν πίσω. Κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν. Αλλά δυστυχώς για εκείνους, κάνω περισσότερα» ήταν τα επόμενα λόγια του Giannis στο διαφημιστικό βίντεο. Πρόκειται για διαφήμιση 29 δευτερολέπτων και στο κλείσιμο, η Nike χρησιμοποίησε ξανά την φράση «Η νίκη δεν είναι για όλους» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το κορυφαίο brand αθλητικού ρουχισμού είχε δημιουργήσει πρόσφατα ακόμη ένα κλιπ για διαφημιστικούς σκοπούς, με την ίδια φράση. Πριν λίγες μέρες, τοποθετήθηκε μία γιγαντοοθόνη στο Παρίσι, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων, με την Nike να προβάλει διάφορα από τα εφέ της. Σε ένα από αυτά, ήταν και το όνομα του Giannis.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό