27.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα «βόμβα» Ραγκούση κατά Κασσελάκη: Γυναίκα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα κλάματα μετά από bullying

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέραν του bullying που έχει καταγγείλει η Κατερίνα Νοτοπούλου πως έχει υποστεί από τον Στέφανο Κασσελάκη, άλλο ένα περιστατικό φέρνει στο «φως» ο Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ραγκούσης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (19/6) στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, κατήγγειλε δημόσια και άλλο περιστατικό bullying σε βάρος γυναίκας, ανώτατου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, με θύτη τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, αφού τόνισε πως πιστεύει τις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου, τόνισε πως δεν είναι η μόνη που έχει υποστεί bullying από τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Ραγκούσης, ανώτατο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα κλάματα σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, γιατί δέχτηκε bullying από τον κ. Κασσελάκη μέσα στο γραφείο της.

Μάλιστα, ο ίδιος διευκρίνισε ότι το επεισόδιο έγινε μόλις πριν ένα μήνα.

Η «απάντηση» Κασσελάκη στη Νοτοπούλου

Αξίζει να σημειωθεί πως στις καταγγελίες της κ. Νοτοπούλου έσπευσε να απαντήσει με διαρροή ο Στέφανος Κασσελάκης το απόγευμα της Τρίτης.

Ειδικότερα, πηγές κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη ανέφεραν ότι «το bullying δεν είναι μια κενή λέξη» και κατηγόρησαν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι χρησιμοποιεί το bullying ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Μάλιστα, την προκάλεσε να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη.

Οι ίδιες πηγές από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη έλεγαν ακόμη: «Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Η κ. Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δε θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό