24.8 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Νέα βαριά τιμωρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, 14 μήνες συνολικά εκτός γηπέδων

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε νέα τιμωρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ανακοινώνοντας απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και 30.000 ευρώ πρόστιμο.

Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός AKTOR τιμωρήθηκε επίσης με 50.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, με τον Αθλητικό Δικαστή να κάνει λόγο για πράξεις και δηλώσεις που συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος από πλευράς του ισχυρού άνδρα των «πρασίνων».

Σε συνδυασμό με τις τιμωρίες που είχαν επιβληθεί κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket League τον περασμένο Ιούνιο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φτάνει πλέον τους 14 μήνες συνολικά ως το διάστημα απαγόρευσης εισόδου του στα γήπεδα, με τον ίδιο να έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:«1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 21-6-2024, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, και

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τα ως άνω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό