35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Νάσος Ηλιόπουλος: Υπάρχει επικοινωνία μεταξύ Χαρίτση και Ανδρουλάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Την παραδοχή ότι «επικοινωνία Ανδρουλάκη – Χαρίτση υπάρχει, αλλά όχι για συνεργασία» έκανε σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου, το στέλεχος της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος.

Μιλώντας στο ACTION24 ο κ. Ηλιόπουλος διευκρίνισε: «Εμείς είχαμε απευθυνθεί δύο φορές και στο ΠΑΣΟΚ, και στο ΚΚΕ, και στην Πλεύση. Επιμένουμε ότι υπάρχει πολιτικός διάλογος. Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού συστήματος έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ Χαρίτση και Ανδρουλάκη».

ΠΑΣΟΚ – Νέα Αριστερά: Διαψεύδουν τα σενάρια για κοινό κοινοβουλευτικό σχήμα

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η «Απογευματινή» φιλοξενούσε στο πρωτοσέλιδό της ρεπορτάζ υπό τον τίτλο: Κόλπο Grosso από τον Νίκο Ανδρουλάκη με τη Νέα Αριστερά και σύμφωνα με αυτό, οι δυο κοινοβουλευτικές ομάδες προχωρούν σε σύμπραξη ανατρέποντας τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς και λαμβάνοντας τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με 43 έναντι 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα αναθέσει ρόλο αντιπροέδρου στην Έφη Αχτσιόγλου.

ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά διέψευσαν τα σενάρια περί δημιουργίας κοινού κοινοβουλευτικού σχήματος με μία διαρροή και μία ανακοίνωση, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά διαψεύδουν τα σενάρια περί δημιουργίας κοινού κοινοβουλευτικού σχήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό