22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νάπολι 1-1: Άντεξαν στο Τορίνο οι αποδεκατισμένοι ‘παρτενοπέι’

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Νάπολι πήγε στο Τορίνο με μισή ομάδα λόγω κορονοϊού και χωρίς τον ασθενή Λουτσιάνο Σπαλέτι και απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Γιουβέντους, στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Serie A.

Το σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι στο Τορίνο δεν βρήκε νικητή. Το τελικό 1-1 για την 20ή αγωνιστική της Serie A άφησε και τις δύο ομάδες απογοητευμένες, αφού έχασαν έδαφος σε σχέση με τους στόχους που έχουν θέσει για το τέλος της σεζόν.

Οι “παρτενοπέι” ίσως να είναι πιο ικανοποιημένοι με το βαθμό, έστω κι αν αυτός τους αφήνει πίσω στην κούρσα του τίτλου. Τα τεράστια προβλήματα απουσιών που αντιμετώπιζαν τους έχρισαν απόλυτο αουτσάιντερ στον αγώνα κι όμως κατάφεραν ακόμα και να πάρουν προβάδισμα με σουτ του Ντρις Μέρτενς στο 23ο λεπτό.

Οι “παρτενοπέι” παρατάχθηκαν δίχως… προπονητή, αφού ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι θετικός σε κορονοϊό και με μία… εννιάδα απουσιών (Μαλκουί, Όσιμεν, Ρουίθ, Λοσάνο, Μερέτ είναι νοσούν, ο Ρούι είναι τιμωρημένος, οι Κουλιμπαλί, Ζαμπό Αγκουισά και Ουνάς είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής). Μεταξύ αυτών δεν ανήκαν οι τρεις παίκτες για τους οποίους υπάρχει σύγχυση αν μπορούσαν να αγωνιστούν (Πιοτρ Ζιελίνσκι, Αμίρ Ραχμάνι, Στάνισλαβ Λόμποτκα) ή αν έπρεπε να είναι σε καραντίνα, κατόπιν υπόδειξης των τοπικών υγειονομικών αρχών.

Μέσα σε αυτό το ιδιαίτερο κλίμα πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις καλές στιγμές τους και δεν χαρίστηκαν στους πιο έτοιμους γηπεδούχους, που περιόρισαν τα μεγάλα ζητήματά τους στην άμυνα. Στο 54ο λεπτό, ο Φεντερίκο Κιέζα δήλωσε παρών, έχοντας επιστρέψει στην ενδεκάδα από τραυματισμό και με τη βοήθεια κόντρας ισοφάρισε σε 1-1.

Η είσοδος του Πάουλο Ντιμπάλα και η κόπωση των αποδεκατισμένων “παρτενοπέι” έγειραν την πλάστιγγα προς τη Γιουβέντους, η οποία όμως δεν δημιούργησε τους κινδύνους που επιθυμούσε στην εστία του Νταβίντ Οσπίνα κι έτσι έμεινε στο 1-1.

Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Τα highlights

Μίλαν – Ρόμα 3-1

Λάτσιο – Έμπολι 3-3

Σαμπντόρια – Κάλιαρι 1-2

Σπέτσια – Βερόνα 1-2

Σασουόλο – Τζένοα 1-1

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό