24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Νάντια Κοντογεώργη: Δεν είχα ποτέ κάψα να μπω στην τηλεόραση για να κάνω τη χαριτωμένη

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Action 24 και στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, μίλησε η Νάντια Κοντογεώργη το βράδυ της Τρίτης (26/06).

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, για την εμπειρία της από την παρουσίαση στην τηλεόραση.

Σε ερώτηση για το αν απολαμβάνει το ρόλο της παρουσιάστριας, η Νάντια Κοντογεώργη σημείωσε: «Το απολαμβάνω πάρα πολύ. Πάρα πολύ! Γιατί υπάρχει μια άμεση επικοινωνία με τον κόσμο».

«Και επειδή ακριβώς έχω μεγαλώσει με το να έχουμε επίκεντρο στη ζωή μας τον άνθρωπο και είναι κάτι που διέπει όλη μου τη ζωή, ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι και την παρουσίαση δεν είναι αυτοαναφορικός», εξήγησε.

«Πάντα έχω στο μυαλό μου πώς μπορούμε να δώσουμε μια πληροφορία, πώς μπορούμε να βοηθήσουμε εκεί, τι μηνύματα πρέπει να μεταφερθούν, την ευθύνη του δημόσιου λόγου», είπε η Νάντια Κοντογεώργη.

Και συνέχισε: «Δεν με ενδιέφερε ποτέ να μπω στην τηλεόραση για να γίνω παρουσιάστρια ‘τελεία’. Δεν είχα ποτέ τέτοια κάψα, για να κάνω τη χαριτωμένη».

«Καταλαβαίνω το διασκεδαστικό. Το έχει ανάγκη πάρα πολύ ο κόσμος επίσης. Απλώς εγώ δεν είμαι αυτό», πρόσθεσε.

Απαντώντας στο αν θα ήθελε να συνεχίσει να το κάνει, τόνισε: «Πιθανώς, αλλά θα πρέπει να είναι και οι συνθήκες τέτοιες, για να αισθάνομαι κι εγώ ότι μπορώ να είμαι αυθεντικά ο εαυτός μου, άρα να προσφέρω και με τον τρόπο που θέλω. Το οποίο επίσης δεν είναι εύκολο, σε όλα τα μετερίζια της ζωής».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό