35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Μόνη στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Εντυπωσιακή, με στενή μαυρόασπρη τουλέτα και μόνη εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τίτλο «Atlas», η Τζένιφερ Λόπεζ.

Τζένιφερ Λόπεζ/Reuters

Η διάσημη super star, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας, περπάτησε έφτασε στο χώρο και περπάτησε στο κόκκινο χαλί χωρις τον Μπεν Άφλεκ στο πλευρό της, γεγονός που όπως ήταν αναμενόμενο “φούντωσε” τις φήμες που αφορούν στον χωρισμο του λαμπερού ζευγαριού. 

Μάλιστα, κάτι ακόμα που παρατήρησαν πολλοί στην εμφάνιση της Jlo είναι το γεγονός ότι ήταν πιο αδύνατη από ποτέ.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση Άφλεκ – Λόπεζ

Ωστόσο την Κυριακή (19/05), το ζευγάρι είχε επιλέξει να δώσει τη δική τους απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν τον γάμο τους να οδεύει προς το τέλος του, κάνοντας μια κοινή εμφάνιση και μάλιστα φορώντας τις βέρες τους σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες. Οι δυο τους έφτασαν ξεχωριστά στον χώρο της εκδήλωσης, όπου παρόντες ήταν επίσης τα παιδιά τους, αλλά και η πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ. Κατά την άφιξή τους στο θέατρο που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, η Τζένιφερ Λόπεζ αγκάλιασε τον Μπεν Άφλεκ και τον γιο του, μόλις συναντήθηκαν. 

Η J-Lo ωστόσο και ο Μπεν Άφλεκ αποχώρησαν με το ίδιο αυτοκίνητο και -κόντρα στις συνήθειές τους- χαμογέλασαν στους παπαράτσι και φρόντισαν να τους δείξουν ότι φορούν τις βέρες τους. Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, ο Μπεν Άφλεκ κρατούσε στο χέρι του το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο υπάρχει φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ και γράφει «Jennifer Affleck».

Τις τελευταίες ημέρες πάντως, είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να ζει χωριστά, με τον γοητευτικό ηθοποιό να έχει εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία και να ζει σε νοικιασμένο διαμέρισμα. Μία ημέρα πριν την κοινή εμφάνιση εξάλλου, ο Μπεν Άφλεκ είχε εντοπιστεί να κυκλοφορεί χωρίς να φορά τη βέρα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό