18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μόλις βρήκες τον πιο σέξι (και δροσερό) τρόπο να φοράς το πουκάμισό σου το καλοκαίρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπάρχει ένα πανεύκολο hack που θα θες να εφαρμόζεις σε κάθε ευκαιρία.

Το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για πολλά όσον αφορά στον ενδυματολογικό τομέα. Θες αέρινα υφάσματα, ρούχα που να επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, ώστε να μικραίνουν τη δυσφορία που αναπόφευκτα σε έναν βαθμό θα νιώσεις όταν έξω η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 30, ενίοτε και τους 40 βαθμούς.

Υπάρχουν μέρες που ακόμα και το πιο ελαφρύ παντελόνι της ντουλάπας σου φαντάζει με μαρτύριο. Προτιμάς σορτσάκια, βερμούδες, κοντομάνικά ή αμάνικα top και γενικά οποιοδήποτε ρούχο δεν περιλαμβάνει μεγάλη έκταση υφάσματος. Οπότε, τα πουκάμισα μάλλον δεν ανήκουν και στις πρώτες σου επιλογές, σωστά;

Ιδρώνεις εύκολα (ή πολύ); 5 υφάσματα ρούχων που θα σε σώσουν
Μπορείς να φορέσεις πουκάμισο μέσα στον καύσωνα; It’s a yes!

Μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις, καθώς υπάρχει τρόπος να φορέσεις ένα πουκάμισο, όπως ακριβώς θα έκανες αν ένα crop top θα ήταν στη θέση του. Μάλιστα, το TikTok που φημίζεται ως μία πλατφόρμα που ορίζει νέες τάσεις, έχει να παρουσιάσει ένα πολύ ιδιαίτερο κόλπο για να φορέσεις με cool τρόπο το πουκάμισο μέσα στον καύσωνα.

The hack

@style

This shirt hack is so PERFECT for summer! Will you try this? ? @iamtassanalaapey #fyp #foryou #style #fashion #hack #stylehack #hack #hacks

♬ Breakfast Challenge x My Neck My Back – Kuya Magik

Η TikToker έχει επιλέξει ένα πράσινο πουκάμισο, το οποίο έχει ξεκουμπώσει, το έχει δέσει στο τελείωμα σε knot και με ένα πέρασμα στο πάνω κουμπί το έχει μετατρέψει σε crop top.

Μετά μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με το ψηλόμεσο σορτσάκι σου ή τη φούστα σου και να είσαι πανέτοιμη για την έξοδό σου.

Δες στην παρακάτω gallery μερικούς τρόπους να φορέσεις το πουκάμισό σου το καλοκαίρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό