21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μόγιες για Ζουμά: «Η δουλειά μου είναι να επιλέγω τους καλύτερους»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντέιβιντ Μόγιες κάλυψε τον Ζουμά για την κακοποίηση γάτας και του έδωσε φανέλα βασικού κόντρα στην Γουότφορντ επειδή είναι καλός παίκτης.

Ο Κερτ Ζουμά απλά δεν δέχθηκε την παραμικρή τιμωρία για τις κλωτσιές και τα χτυπήματα στη γάτα του και ξεκίνησε κανονικά στο αρχικό σχήμα της Γουέστ Χαμ κόντρα στη Γουότφορντ. Γεγονός που έφερε την δυσαρέσκεια των οπαδών της Γουέστ Χαμ, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τον αποδοκιμάζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ωστόσο, ο τεχνικός των «σφυριών» Ντέιβιντ Μόγιες κάλυψε τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό της ομάδας του, λέγοντας πως τον χρησιμοποίησε επειδή είναι καλός παίκτης, τονίζοντας παράλληλα ότι o Κερτ Ζουμά απολογήθηκε για τις πράξεις του.

«Είμαι πολύ δυσαρεστημένος. Η διοίκηση δουλεύει αυτή την στιγμή στο παρασκήνιο, για να βρει μια λύση. Η δουλειά μου είναι να επιλέγω τους καλύτερους και ο Κουρτ είναι ένας από αυτός. Αγαπώ πολύ τα ζώα και αυτό που έγινε επηρεάζει πολλούς ανθρώπους. Ήμουν απόλυτα απογοητευμένος από αυτά που είδα και άκουσα, η δουλειά μου όμως είναι να βρω έναν τρόπο να κερδίζουμε. Ξέρουμε ότι κάποιοι θα είναι απογοητευμένοι με αυτό.

Έχω πραγματικό ενδιαφέρον για τα άλογά μου και τα σκυλιά μου. Έχω μιλήσει ήδη μαζί του και θα δούμε μέχρι που θα πάμε μαζί. Ποια ήταν η λάθος απόφαση; Εγώ θεωρώ πως ο Κουρτ απολογήθηκε. Έχουμε όλοι το ίδιο συναίσθημα και δεν τον περιμέναμε αυτό. Αφήνω την διοίκηση να αποφασίσει, εγώ ασχολούμαι με το κομμάτι μου, το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως είμαι ένας από τους πιο πειθαρχημένους προπονητές», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Γουέστ Χαμ στο BT.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό