20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μωσαϊκό από συσκευασίες δημητριακών έφτιαξαν έφηβοι και κατέρριψαν ρεκόρ Γκίνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα δημητριακά θα διατεθούν σε μια τοπική τράπεζα τροφίμων, ενώ οι δωρητές έχουν μέχρι στιγμής συνδράμει με περίπου 15.000 δολάρια στην πρωτοβουλία.

Έφηβοι στο Σικάγο, εφοδιασμένοι με κουτιά από δημητριακά πρωινού δημιούργησαν χθες ένα γιγαντιαίο μωσαϊκό, το οποίο κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, και στη διαδικασία της κατασκευής του συγκέντρωσαν χρήματα ως βοήθεια για την Ουκρανία.

Χρησιμοποιώντας περίπου 5.000 συσκευασίες δημητριακών που είχε δωρίσει η Kellogg’s, μέλη της ομάδας “Παιδιά από το Σικάγο Ενωμένα για την Ουκρανία”, δημιούργησαν ένα γιγαντιαίο μωσαϊκό από δημητριακά στο πάτωμα του Wintrust Financial Corporation’s Grand Banking Hall στο κέντρο του Σικάγο.

Χρησιμοποίησαν κίτρινες συσκευασίες Corn Pops και μπλε Rice Krispies για να αναπαραστήσουν την ουκρανική σημαία.

Chicago students raise money for Ukraine — and aim to break record with cereal box mosaic project https://t.co/uP2r8PQOwj

— Joyce Hutchens (@JoyceHutchens3) August 11, 2022

Η Ουκρανία δέχτηκε εισβολή από τη Ρωσία τον Φεβρουάριο και ο πόλεμος εκεί μαίνεται.

“Θέλαμε να αφυπνίσουμε τους πολίτες για την Ουκρανία. Και έτσι αποφασίσαμε να καταρρίψουμε ένα ρεκόρ που να είναι για καλό σκοπό”, λέει ο 15χρονος Μάικλ Κότσερ.

Τα δημητριακά θα διατεθούν σε μια τοπική τράπεζα τροφίμων, ενώ οι δωρητές έχουν μέχρι στιγμής συνδράμει με περίπου 15.000 δολάρια στην πρωτοβουλία.

“Είναι υπέροχο γιατι βοηθάμε παγκοσμίως αλλά και τοπικά”, λέει ο Κότσερ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό