24 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

«Μυστήριο» με βανδαλισμένα αυτοκίνητα στην Μαδρίτη – Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπό τον φόβο μην δουν τα αυτοκίνητα τους κατεστραμμένα ξυπνούν και κοιμούνται οι κάτοικοι της Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι ίδιοι εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες άγνωστοι βανδαλίζουν αυτοκίνητα αδιακρίτως.

Σύμφωνα ισπανικά μέσα, το τελευταίο διάστημα έχουν βρεθεί περίπου 30 οχήματα με σπασμένα παράθυρα, με γκράφιτι στο αμάξωμά τους, αλλά και τις πινακίδες κυκλοφορίας τους καλυμμένες με μαύρο χρώμα. Μάλιστα πολλά από τα βανδαλισμένα οχήματα είναι και επαγγελματικά βαν που ανήκουν σε αυτοαπασχολούμενους εργαζόμενους που δεν μπόρεσαν να εργαστούν αυτές τις μέρες, με αποτέλεσμα να έχουν πληγεί οικονομικά.

Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι η πρόκληση φθορών σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα ενδέχεται να αποτελεί μια μορφή διαμαρτυρίας ενάντια στην πρόσφατη εφαρμογή συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην Ουσέρα.

Οι αστυνομικές αρχές καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για τον εντοπισμό των δραστών, με τους κατοίκους να ζητούν την εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης όπως και αύξηση των περιπολιών για την αποτροπή νέων αντίστοιχων περιστατικών.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, η αστυνομική επιτήρηση στην περιοχή έχει αυξηθεί και οι περιπολίες πραγματοποιούνται 24 ώρες το 24ωρο.

Πολλοί πληγέντες έχουν ήδη προβεί σε καταγγελίες για να μπορέσουν να ενεργοποιήσουν τις αποζημιώσεις από τα ασφαλιστήρια συμβόλαια τους.

Δείτε βίντεο: 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό