24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μυθικός Κριστιάνο Ρονάλντο και στο YouTube – 10 εκ. συνδρομητές σε 12 ώρες, ρεκόρ και πλακέτα [s]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βαδίζει στα 40 του χρόνια και πλέον μικρή σημασία έχει το τι κάνει αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο, μπροστά στα θρυλικά του κατορθώματα αλλά και απέναντι στην αξεπέραστη περσόνα που τον συνοδεύσει παγκοσμίως.

Ένα ακόμα ρεκόρ σημείωσε ο «CR7», αυτή τη φορά όχι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στην έξω ζωή του με τον ίδιο να παραλαμβάνει μια ιδιαίτερα ειδική πλακέτα από το YouTube. Ο λόγος φυσικά για το -δίχως προηγούμενο- ρεκόρ κατά το οποίο ξεπέρασε τους 10 εκατομμύρια συνδρομητές σε διάστημα μόλις 12 ωρών, όντας φυσικά ο πιο γρήγορος που το καταφέρνει αυτό στην εν λόγω πλατφόρμα.

Την αποκάλυψη της πλακέτας του YouTube την έκανε στο υπερπολυτελές σπίτι του, με τα παιδιά του να ξετρελαίνονται από χαρά και τον ίδιο να την παρουσιάζει ως δώρο προς την αγαπημένη του οικογένεια. Για την ιστορία αλλά και για να τονιστεί το μέγεθος του επιτεύγματος, η προηγούμενη καλύτερη επίδοση ανήκε σε ένα κανάλι που «είχε» σπάσει το φράγμα των 10 εκατομμυρίων σε… 132 ημέρες, με τον Πορτογάλο σούπερσταρ της Αλ Νασρ να… διαλύει το ρεκόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό