12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπότση – Μιχαλάς: Οι πρώτες φώτο από τις διακοπές τους με την κόρη τους, Αλίκη είναι απίθανες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ζευγάρι επέλεξε και φέτος να επισκεφτεί την Κέρκυρα και είναι η δεύτερη φορά που ταξιδεύουν στο Νησί των Φαιάκων με την κόρη τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι από χθες, 24 Ιουλίου είναι στο νησί και η ηθοποιός δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα από την έναρξη των οικογενειακών διακοπών τους.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Τζένη Μπότση και ο Αλέξανδρος Μιχαλάς ζουν στιγμές ευτυχίας με την κόρη τους, η οποία είναι πειραχτήρι και δεν φεύγει από την αγκαλιά του μπαμπά της!

Το ζευγάρι άργησε να φύγει για διακοπές, αφού βάφτισε στις 12 Ιουλίου την κόρη του και πήρε το όνομα Αλίκη, όπως είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό η ηθοποιός η οποία είχε κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της.

Νονές της μικρής ήταν η γνωστή stand up comedian Κατερίνα Βρανά και μία άλλη πολύ καλή φίλη του ζευγαριού, η Σία Μπούρα – Ξαναλάτου.

Να θυμίσουμε ότι η Τζένη Μπότση έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Νοέμβριο του 2019 και ουδείς – πέρα από τους δικούς της ανθρώπους- δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος. Το χαρμόσυνο νέο μάθαμε όλοι μας όταν η ηθοποιός είχε ήδη φέρει στον κόσμο την μικρή της πριγκίπισσα.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές της Τζένης Μπότση!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό