24.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς: «Στόχος ο τίτλος της Euroleague με Φενέρ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, είναι παίκτης της Φενέρμπαχτσε από την φετινή σεζόν. Ο Σέρβος σταρ, έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας και το Sport Klub για την νέα του ομάδα, για τους στόχους του, αλλά και για την Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαριάνοβιτς

«Είμαι πολύ αγχωμένος μόνο και μόνο που το σκέφτομαι (ότι θα παίξει αντίπαλος του Ερυθρού Αστέρα). Αποφάσισα να επιστρέψω πίσω στην Ευρώπη γιατί πιστεύω ότι αυτή ήταν η καλύτερα επιλογή για εμένα αυτή τη στιγμή. Το μπάσκετ είναι μπάσκετ, είμαστε επαγγελματίες και δεν μπορώ να περιμένω ώστε να βγω εκεί έξω και να δείξω τι ξέρω.

Δεν νομίζω ότι θα ξέρω που θα βρίσκομαι στα πρώτα λεπτά που θα μπω στο παρκέ στο Βελιγράδι για ζέσταμα και θα βλέπω γνωστά πρόσωπα. Ο στόχος μας είναι η κορυφή αλλά πρέπει να κοιτάμε βήμα βήμα».

Ο έμπειρος σέντερ αν μείνει στην Φενέρμπαχτσε για τους επόμενους 9 μήνες (μέχρι τον Ιούνιο του 2025), τότε θα λάβει 405 χιλιάδες ευρώ. Τα προηγούμενα εννέα χρόνια, ο 36χρονος φόρεσε την φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Φιλαδέλφεια Σίξερς, Ντάλας Μάβερικς και Χιούστον Ρόκετς. Σημείωσε 331 εμφανίσεις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού και μέτρησε κατά μέσο όρο 5.5 πόντους και 3.6 ριμπάουντ, σε 8.7 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό