22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπριζίτ Μακρόν: Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας θα εμφανιστεί στο «Emily in Paris»

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως αποκάλυψε το περιοδικό «Elle» η Μπριζίτ Μακρόν είπε το πολυπόθητο «ναι» στους παραγωγούς της πολυσυζητημένης σειράς «Emily In Paris» και πρόκειται να τη δούμε πολύ σύντομα στα νέα επεισόδια της τέταρτης σεζόν να υποδύεται… τον εαυτό της.  

«Στην εμφάνιση που θα κάνει, θα φοράει τα δικά της ρούχα και μάλιστα δεν της έχει δοθεί καμία απολύτως ιδιαίτερη οδηγία σχετικά με το θέμα του στιλ που θα πρέπει να έχει, παρ’ ότι η σειρά έχει στενή σχέση θεματικά με τη μόδα» εξηγούν άνθρωποι που γνωρίζουν και μάλιστα τονίζουν ότι η Μπριζίτ έχει μεγάλο ταλέντο και στην υποκριτική.

«Η ιδέα μας ήρθε όταν ο δημιουργός προγράμματος Ντάρεν Σταρ και εγώ τη συναντήσαμε στο Μέγαρο των Ηλυσίων, τον Δεκέμβριο του 2022. Είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς και εισέπραξε με πολύ χιούμορ την αναφορά που κάναμε σε εκείνη στην πρώτη σεζόν. Το να κάνουμε γυρίσματα μαζί της ήταν τιμή και πραγματική χαρά για εμάς» εξήγησε.

Να αναφέρουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που η Μπριζίτ Μακρόν παίζει τον εαυτό της στην οθόνη. Το 2018, εμφανίστηκε στο «Vestiaires», μια γαλλική κωμική σειρά που ακολουθεί δύο κολυμβητές με ειδικές ανάγκες. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό