31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

«Μπρα ντε φερ» Α.Σκέρτσου- Σ. Κασσελάκη για το πόθεν έσχες

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ «απαντά» στις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας της ΝΔ  Άκη Σκέρτσου, αναφορικά με τις «αιχμές» για το πόθεν έσχες του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη.

Άκης Σκέρτσος: Ακόμη περιμένουμε το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

«Προφανώς ο κ. Σκέρτσος είναι τόσο απορροφημένος από την έρευνα της σύνθεσης των  απορρυπαντικών στην Ελλάδα και τη Γερμανία, που μάλλον “ξέχασε” ότι η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ με το άρθρο 119 του νόμου 5072/5.12.2023 όρισε ότι όλες οι δηλώσεις πόθεν έσχες (και οι αρχικές, όπως εν προκειμένω για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ) πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 30.6.2024.

Τέτοια άγνοια από τον “άριστο” Υπουργό Επικρατείας του κου. Μητσοτάκη;Εκτός κι αν δεν πρόκειται για άγνοια, αλλά για “πλακίτσα”  του κου. Σκέρτσου και του κου. Μητσοτάκη  αναφορικά με την ακρίβεια σε βάρος της κοινωνίας.

ΥΓ: Κε. Σκέρτσο παρακολουθείτε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ιδιωτικές του δραστηριότητες; Προφανώς λοιπόν θα γνωρίζετε ότι η σημερινή του ιδιωτική μετάβαση πληρώθηκε αποκλειστικά από τον ίδιο και όχι από το δημόσιο ταμείο, σε αντίθεση με εσάς, τον κ. Μητσοτάκη και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησής σας, που συνηθίζετε να “σηκώνετε” ακόμη και ελικόπτερα της Π.Α για ιδιωτική μετάβαση στην Επίδαυρο…».

 

ΝΔ για «Πόθεν Έσχες» Κασσελάκη: «Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν»

Στ. Κασσελάκης: Στις 30 Ιουνίου θα δώσει το πόθεν έσχες – «Σημαντικό για τη ΝΔ να είμαι απατεώνας σαν τους άλλους»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό