24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έκανε αποκαλύψεις – Ετοιμάζει «μυθοπλαστικό μιούζικαλ» στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε ανάρτησή της στα social media παίρνει θέση για την μορφή που θα έχει η επερχόμενη κινηματογραφική της ταινία. «Το έργο που ίσως κάνω δεν είναι βιογραφικό… είναι ένα μυθοπλαστικό μιούζικαλ όπου υποδύομαι έναν εξαιρετικά έξυπνο χαρακτήρα !!!», έγραψε η σούπερ σταρ της pop, προσθέτοντας: «Είναι κολακευτικό να βρίσκομαι με τόσο καλή παρέα όπως αυτή του Jon Chu!!!».

Britney Spears confirms that her upcoming film project isn’t a biopic about her life.

The singer teases it being a fictional musical that Spears will star in herself. pic.twitter.com/zf3SNzxUkZ

— Britney’s Crave (@bspearscrave) August 31, 2024

Όπως αναφέρει το Βillboard, η Universal Pictures φέρεται να κέρδισε τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά του «The Woman in Me», μετά από έναν «πόλεμο» προσφορών.

Το βιβλίο που κυκλοφόρησε τον περσινό Οκτώβριο από τις εκδόσεις Gallery Books, έφτασε στην κορυφή της λίστας των best seller των New York Times. Περιγράφει μεταξύ άλλων την άνοδο της καριέρας της σταρ, την σχέση της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ καθώς και το καθεστώς κηδεμονίας που αναγκάστηκε να ζήσει για 13 χρόνια.

Ο σκηνοθέτης του «Wicked», Τζον Μ. Τσι και ο παραγωγός Μαρκ Ε. Πλατ ηγούνται της ανάπτυξης του πρότζεκτ, σύμφωνα με το Variety. Η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς στις αρχές Αυγούστου, αποκάλυψε μέσω X (πρώην Twitter) ότι δουλεύει πάνω σε ένα «μυστικό έργο» με τον Πλατ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την ταινία.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό