30.6 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Μπράουν Ιντέγε συμβόλαιο: Η απόφαση του Άρη για το μέλλον του []

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπράουν Ιντέγε συμβόλαιο: Ο Άρης είναι ξεκάθαρος στις προθέσεις του όσον αφορά τον Νιγηριανό φορ, θέλει να τον κρατήσει στην Θεσσαλονίκη αλλά με λιγότερα χρήματα.

Μπράουν Ιντέγε συμβόλαιο: Ο Νιγηριανός φορ ήρθε πέρυσι ως η πιο ηχηρή κίνηση του καλοκαιριού για τους Θεσσαλονικείς, αν και υπήρχαν πολλά ερωτηματικά σχετικά με την αγωνιστική του απραξία, καθώς είχε μεγάλο τραυματισμό. Ωστόσο, ο Ιντέγε φρόντισε να δείξει απευθείας ότι δεν ήρθε για τουρισμό και είναι επαγγελματίας.  Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την διαρκή βελτίωση στην αγωνιστική του εικόνα, κάνουν τον Άρη να θέλει να τον κρατήσει στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, υπάρχει και η οπτική πως εφόσον μείνει και του χρόνου θα δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο. 

Αξιοσημειώτο είναι πως εάν υπήρχε πρόθεση αποχώρησης του Νιγηριανού, είτε από την πλευρά του παίκτη, είτε από την πλευρά του Άρη, τότε θα είχε γίνει αποδεκτή η δελεαστική πρόταση από την Τουρκία τον χειμώνα. Επομένως, η συνέχιση της συνεργασίας αποτελεί μονόδρομο, άλλωστε και η οικογένεια του «ψηφίζει» Ελλάδα με αποτέλεσμα η παραμονή του να θεωρείται δεδομένη. Εάν υπάρχει ένα «αγκάθι», είναι το συμβόλαιο. 

Ο 31χρονος φορ αμείβεται με μισό εκατομμύριο ευρώ, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα. Είναι αυτονόητο πως με όλα τα δρώμενα σχετικά με τον κορονοϊό, και ο Άρης θα κατεβάσει το “ταβάνι” των συμβολαίων  από τη νέα σεζόν. Εφόσον, ο Ιντέγε κατεβάσει λίγο τις απαιτήσεις του, τότε η επέκταση συνεργασίας θα αποτελεί γεγονός. Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως θα παραμείνει στο ρόστερ του Άρη και τα τυπικά του συμβολαίου θα ρυθμιστούν. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό