24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπράουν: «Ανυπομονώ για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Εκπληκτικό να παίζω με Ναν και Σλούκα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με νίκη ξεκίνησε τα φιλικά του ο Παναθηναϊκός AKTOR. Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, αντιμετώπισαν την Τσεντεβίτα και επικράτησαν με 81-76 της Τσεντεβίτα και δείξανε σε καλό πρόσωπο. Ο Λορέντζο Μπράουν έκανε το ντεμπούτο του με τα «πράσινα» και μετά τη λήξη του αγώνα, μίλησε τόσο για τους Σλούκα και Ναν, όσο και για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όσα είπε ο Μπράουν

Για την προετοιμασία: «Προσαρμόζομαι τώρα. Προσπαθώ να καταλάβω τους συμπαίκτες μου, να βρω τα σουτ μου. Απλά προσπαθώ να παίξω όσο καλύτερα μπορώ».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Φυσικά το να παίζω με τον Σλούκα φέτος είναι εκπληκτικό. Είμαι εδώ 6 χρόνια και αυτός 13 ή 14, οπότε προσπαθώ να μάθω να τοποθετούμαι καλύτερα. Δεν έχει πει κάτι ξεχωριστό ακόμα, αλλά είναι νωρίς, είμαι βέβαιος πως θα μιλήσουμε για πολλά μέσα στη σεζόν. Θέλω επίσης να αναφέρω τον Μάριους Γκριγκόνις, που είναι πολύ καλό παιδί, και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Πάντα ήμασταν κοντά, περνάω τον περισσότερο χρόνο μου μαζί του».

Για το σύστημα του Παναθηναϊκού: «Έτσι παίζαμε πέρσι στη Μακάμπι. Το να παίζω με τον Ναν θα είναι εντυπωσιακό. Όπως και ο Ουέιντ Μπόλντγουιν, είναι επιθετικός, και αυτό με βοηθάει πολύ. Σαν point guard, δεν πρέπει να πιέζω τα πράγματα, απλά κάθομαι και κοιτάω κάποιες φορές. Γερνάω. Μου άρεσε να βλέπω βίντεο του Ουέιντ πέρσι. Περιμένω κάτι παρόμοιο και φέτος».

Για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έκανε κάποιες μεγάλες κινήσεις, όπως κάθε ομάδα στη λίγκα. Όταν θα έρθουν τα ντέρμπι, είμαι βέβαιος όλοι θα είναι ενθουσιασμένοι. Οι οπαδοί θα είναι ενθουσιασμένοι, και θα είμαστε και εμείς. Θα υπάρχει ανταγωνισμός, οπότε ανυπομονώ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό