16.4 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Μπράουν: «Ήθελα να πάω στην Ισπανία, αλλά βρέθηκα στον Παναθηναϊκό AKTOR με τον κορυφαίο προπονητή»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ελλάδα και Ισπανία πρόκειται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους το μεσημέρι της Τρίτης (30/07, 12:00, ΕΡΤ1) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του τουρνουά μπάσκετ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τζάμπολ, ο νατουραλιζέ της Εθνικής Ισπανίας, Λορέντζο Μπράουν έκανε δηλώσεις, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο νέο του ξεκίνημα με τον Παναθηναϊκό AKTOR σε συλλογικό επίπεδο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεοαποκτηθέν γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης:

«Θα ήθελα να αγωνιστώ στην Ισπανία. Αυτός ήταν ο στόχος, να παίξω σε ισπανική ομάδα. Αλλά τα πράγματα έγιναν έτσι και βρέθηκα στον Παναθηναϊκό, με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην EuroLeague. Πιθανότατα τον καλύτερο για να είμαι ειλικρινής (σ.σ. Εργκίν Αταμάν).

Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός μου δίνει κίνητρο, έχω ακόμα στοιχεία του παιχνιδιού μου που μπορώ να βελτιώσω. Κι εκεί πιστεύω ότι ο Αταμάν θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος..

Κάθε φορά που ρωτάω τον Χουάντσο για τον Παναθηναϊκό, πάντα χαμογελάει και μου λέει ότι θα είμαι μία χαρά εκεί. Και πιστεύει ότι θα είμαστε καλή ομάδα. Με ξέρει και ξέρει τι παίκτης είμαι και τι δίνω εντός και εκτός παρκέ. Μου αρέσει που – ξέροντας τον χαρακτήρα μου – μού λέει ότι θα είμαι μία χαρά εκεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό