25.2 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Μπράντον Τόμας και Γιόνι Ότο ακολούθησαν ατομικό

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
11.10.2024 | 13:50

Ο Μπράντον Τόμας στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ
EUROKINISSI SPORTS

Οι δυο Ισπανοί, Μπραντόν Τόμας και Γιόνι Ότο, ακολούθησαν δικό τους πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Θεραπείες για Μπάμπα, Ζίβκοβιτς και Τσιφτσή.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί στο πρόγραμμα του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεση του τους Άντριγια Ζίβκοβιτς, Ράχμαν Μπάμπα και Αντώνη Τσιφτσή που έκαναν θεραπείες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ Γιόνι Ότο και Μπράντον Τόμας έκαναν ατομικό στο γήπεδο.

“Δουλειά σε όλους τους τομείς για τους παίκτες του Δικεφάλου, το πρώι της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να αφορά τόσο τη φυσική κατάσταση, όσο και τον τομέα της τακτικής.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις. Στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο, υψηλής έντασης.

Οι Αντώνης Τσιφτσής και Μπάμπα υποβλήθηκαν σε θεραπεία, όπως κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ενώ οι Γιόνι Όττο και Μπράντον Τόμας έκαναν ατομικό στο γήπεδο.

Το Σάββατο (12.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30″, αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα του Δικεφάλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό