27.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπράντον Ντέιβις για το Καλλιμάρμαρο: «Το όνειρο κάθε μπασκετμπολίστα» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μπράντον Ντέιβις έμεινε με το στόμα… ανοιχτό. Ο φόργουορντ της Παρτιζάν έπαιξε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στο πλαίσιο του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», δηλώνοντας στα social media πως πρόκειται για ένα ένα όνειρο που έχει κάθε μπασκετμπολίστας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μπράντον Ντέιβις:

«Επική βραδιά κάτω από τα αστέρια. Το να παίζεις μπάσκετ σε εξωτερικό χώρο σε γυρνάει πολλά χρόνια πίσω. 35.000+ κόσμος στο πρώτο στάδιο που έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες και χτίστηκε το 330 πΧ κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Το όνειρο κάθε μπασκετμπολίστα και είμαστε ακόμα στην προετοιμασία! Αξέχαστο».

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό AKTOR το βράδυ του Σαββάτου (21/09), του οποίου επικράτησε με τελικό σκορ 75-64. Οι «πράσινοι» στάθηκαν ιδιαίτερα άστοχοι και πραγματοποίησαν πολλά αβίαστα λάθη, που εκμεταλλεύτηκε η σερβική ομάδα. Η Παρτιζάν βρέθηκε να ηγείται της αναμέτρησης ακόμα και με διαφορά 14 πόντων, με τον Κέντρικ Ναν να μοιάζει η μοναδική ελπίδα νίκης του «τριφυλλιού». Ωστόσο, ο Αμερικανός σταρ δέχθηκε τεχνική ποινή στο τρίτο δεκάλεπτο και το ρεσιτάλ του δεν συνεχίστηκε.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός AKTOR να ηττήθηκε σε αυτό το εξαιρετικό τουρνουά, αλλά το αποτέλεσμα ήρθε σε δεύτερη μοίρα, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν συγκλονιστική. Νωρίτερα προηγήθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό