14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπράβο ΠΑΣ: Θα αναζητήσουμε και θα αποβάλλουμε τους όποιους υπάνθρωπους συμμετείχαν στο περιστατικό με τον Ρότα

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μία εξαιρετική ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καταδικάζει και παίρνει σαφή θέση για την φραστική – ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Λάζαρος Ρότα από μερίδα οπαδών του.

Ο ΠΑΣ μέσω ανακοίνωσής του τονίζει τα εξής:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δεν ανέχτηκε ποτέ ούτε πρόκειται να ανεχτεί ρατσιστικές συμπεριφορές, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε και να αποβάλλουμε από τον οργανισμό μας τους όποιους υπάνθρωπους συμμετείχαν στο περιστατικό απέναντι στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ..

Μας το επιβάλλει η ιστορία μας, μας το επιβάλλουν οι οπαδοί μας, μας το επιβάλλει η λογική, μας το επιβάλλει το ποδόσφαιρο που αγαπάμε.»

 

Να τονιστεί επίσης πως άνθρωπος του ΠΑΣ που ήταν μπροστά στο περιστατικό αρχικά πήγε να δημιουργήσει παρεξήγηση με τον Ρότα, γιατί είχε δει μόνο τη δική του αντίδραση προς τον κόσμο. Κατόπιν, όμως, επικοινώνησε ο άνθρωπος με την ΠΑΕ ΑΕΚ και ζήτησε να μεταφερθεί στον Ρότα η προσωπική του συγγνώμη, αλλά και το «ευχαριστώ» του επειδή ο αμυντικό της ΑΕΚ έμεινε απόλυτα ψύχραιμος.

Απ’ την πλευρά του ο Ρότα απάντησε ότι «δεν αξίζει να δίνουμε σημασία σε τέτοιους λίγους ανθρώπους και σε μεμονωμένες συμπεριφορές που δεν εκφράζουν μία ομάδα και τον κόσμο της».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό