16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπούργος: Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές – 14/05 22:19 : aek365

Ειδήσεις Ελλάδα

14/05 – 22:02

H αυτοκτονία της χρονιάς στο τέλος μιας τραγικής σεζόν

Tonino_211 – 15/05 – 22:36

—Η ευθύνη έχει όνομα , Δημήτρης Μελισσανίδης . Ότι έγινε μετά το 2018 είναι για σεμινάριο αποφυγής διοίκησης ποδοσφαιρικής ομάδας και να διδάσκεται στα πανεπιστήμια .
Η αυταρέσκεια του και ο υπέρτατος εγωισμός του μόνο κακό κάνουν . Το έλεγα και περσυ που μάζεψε τους δημοσιογράφους να τους κάνει ….μαθήματα (νταντά δηλαδή…) Η ομάδα θέλει ξήλωμα γιατί είναι άρρωστη και όσοι έρχονται κολλάνε αυτόν των ιό του looser ….

14/05 – 22:02

H αυτοκτονία της χρονιάς στο τέλος μιας τραγικής σεζόν

kalou21 – 15/05 – 19:32

—Κερδίζαμε 0-2. ΜΗΔΕΝ-ΔΥΟ !!! Μια σοβαρή ομάδα έχει τελειώσει το παιχνίδι σε αυτό το σκορ. Χαλάει το ρυθμό του αγώνα, τσακώνεται, κάνει αλλαγές και γυρίζει λίγο πιο πίσω, κυκλοφορεί την μπάλα με ηρεμία όποτε την έχει (εμείς απλά τη διώχναμε από πάνω μας), τέλος πάντων κλειδώνει το ματς.Αλλά πότε ήμασταν σοβαρή ομάδα τα τελευταία χρόνια;Κερδίζαμε 0-2 και ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ! Με τέτοιο σκορ. Και το χειρότερο είναι ότι αγχώνονται επαγγελματίες παίκτες με τέτοιο σκορ. Δεν υπάρχει αυτό που έχει δημιουργηθεί σε όλο τον οργανισμό ΑΕΚ. Τέτοια λουζεριά είχα χρόνια να δω. Είναι απίστευτο το πώς από τη refuse to lose ομάδα που έκανε ΕΚΕΙΝΗ τις ανατροπές το 2018 γίναμε το ακριβώς αντίθετο. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.Είμαι 26 χρονών και νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό! Είχα ανεβάσει πίεση και ήταν μέχρι και οι παλάμες μου κατακόκκινες λες και βάραγα σφαλιάρες τον τοίχο.Στην οικογένειά μου έχουμε καλά γονίδια. Δεν πέφτουν τα μαλλιά μας, δεν έχουμε αραίωση, δεν ασπρίζουμε.Όχι εγώ όμως. Εγώ ασχολούμαι υπερβολικά πολύ με την ΑΕΚ. Και έχω αραίωσει. Και έχω πετάξει αρκετές άσπρες τρίχες χρόνια τώρα. Ξαναθυμίζω, είμαι 26. Τι έμεινε;
Να πάθουμε καμιά ανακοπή; Κανένα εγκεφαλικό; Να φύγουμε από νωρίς.Δε γίνεται αυτό το πράγμα, δε γίνεται να ασχολούμαι σοβαρά με αυτό το πράγμα, χαλιέται η υγεία μας. Δε σας είπε κανείς να μη χάσετε ρε μάγκες. ΧΑΣΤΕ. Αλλά δε γίνεται να τρως 3 γκολ από το ΟΦΗ με σκορ στο 0-3. Δε γίνεται στο ματς όλης της χρονιάς να τρως πάλι 3 γκολ σε 15 λεπτά. Από το 0-2. ΣΕ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1′ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΗ ΛΗΞΗ.Δ Ε Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι

14/05 – 22:02

H αυτοκτονία της χρονιάς στο τέλος μιας τραγικής σεζόν

enositis anakasa – 15/05 – 21:12

—Όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν. Αν τελείωνε το ματς 0-2 ή 1-2, θα λέγαμε “την σώσαμε την χρονιά”, “με 2-3 ποιοτικές προσθήκες πάμε για πρωτάθλημα”, και άλλα τέτοιες παπαριές που ακούμε κάθε χρόνο. Το σημερινό ματς αφαίρεσε από ΟΛΟΥΣ (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, προπονητές, παίκτες, οπαδούς, φιλάθλους) το οποιοδήποτε δικαίωμα να ισχυρίζονται ότι μπορούν αυτοί οι παίκτες να διεκδικήσουν το οτιδήποτε. 2-3 είναι για να μένουν και αυτοί με επιφύλαξη. Οι υπόλοιποι ας πάνε σε τίποτα μικρές ομάδες.

14/05 – 22:02

H αυτοκτονία της χρονιάς στο τέλος μιας τραγικής σεζόν

AEKOLATRIS®️21 – 15/05 – 17:00

—”Αντιο Μανταλε,Τζαβελα,Αμπραμπατ,Σιμοες Σακχωφ,Τσιντωτα,Μπακακη Σβαρνα,Τανκοβιτς,Βρανιες,Ανσαριφαντ,Γεφτιτς Φρανσον,Λεταλεκ.”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό