20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπούργος: «Ένα μικρό λάθος φτάνει για να αποκλειστείς»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο ότι η ομάδα του δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που απαιτείται ώστε να μπορέσει να βρεθεί σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στάθηκε ο Χερμάν Μπούργος έπειτα από τον αποκλεισμό του Άρη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Οι Θεσσαλονικείς ναι μεν επιβλήθηκαν με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League, ωστόσο αποκλείστηκαν έχοντας ηττηθεί με 2-0 στο Ισραήλ.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, παλέψαμε. Ακόμα και με μία νίκη 2-1 δεν καταφέραμε να περάσουμε αυτόν τον αντίπαλο. Από την εμπειρία μου σας λέω πως οι αναμετρήσεις ήταν πολύ δύσκολες. Το UEFA Europa Conference League είναι μία δυνατή διοργάνωση, θέλουμε δουλειά και χρόνο για να φτιάξουμε μία ομάδα ανάλογη με της Μακάμπι που έχει εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις. Θέλουμε δουλειά για να φτάσουμε εκεί», είπε αρχικά στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports ο Αργεντινός προπονητής. 

Για να προσθέσει: «Σε αυτό το επίπεδο, με ένα μικρό λάθος, μένεις εκτός διοργάνωσης. Ένα μικρό λάθος φτάνει για να αποκλειστείς, όπως έγινε και σήμερα. Σε τέτοιο επίπεδο θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι στο 100%». Και ο Μπούργος κατέληξε για τη συνέχεια της σεζόν: «Δεν με απασχολεί τόσο που δεχθήκαμε και πάλι γκολ. Η ομάδα είναι ακόμα στο στάδιο της δημιουργίας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε μία ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι». 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό