18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μποχωρίδης: «Δόθηκε ένα φάουλ που δεν έπρεπε και χάσαμε το μομέντουμ και το παιχνίδι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό από τον Ολυμπιακό, κάνοντας αναφορά στο φάουλ του Αγραβάνη στον Γουόκαπ στο 1:44 για το φινάλε του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει break στο ΣΕΦ και ο Λευτέρης Μποχωρίδης στάθηκε στο φάουλ που δόθηκε στον Δημήτρη Αγραβάνη πάνω στον Τόμας Γουόκαπ στο 1:44 για το φινάλε του αγώνα κι ενώ απέμεναν 0.3″ για το τέλος της επίθεσης του Ολυμπιακού, δίνοντας την ευκαιρία στον Αμερικανό γκαρντ των γηπεδούχων να κάνει το 67-66 με 2/2 βολές.

«Παρ’ όλο που παλέψαμε, δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που πιστεύω ότι μας άξιζε σήμερα. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Από αύριο θα δούμε το επόμενο ματς της Πέμπτης, σίγουρα δώσαμε πάρα πολλά, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, όλοι οι παίκτες. Ειδικά όταν ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά, που καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Είτε η δική μας προσπάθεια, είτε ένα φάουλ που δεν έπρεπε να δοθεί (σ.σ. Αγραβάνη στον Γουόκαπ) και χάσαμε το μομέντουμ και το παιχνίδι, το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάμε το επόμενο…

Όσον αφορά το τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει το break, είπε: «Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο, μιλάμε για λεπτομέρειες. Δεν καταφέραμε να βγάλουμε την άμυνα, δόθηκε ένα φάουλ, καλώς ή κακώς είναι άλλη συζήτηση… Δόθηκε εκείνο το φάουλ στη φάση που θα περνούσαμε μπροστά και θα είχαμε την μπάλα. Δεν έγινε ποτέ… Είχε βγει η άμυνα και έγινε στο 0.3″. Ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό