35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

«Μπορεί να το έχω κάνει κι εγώ και ζητώ συγγνώμη για αυτό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Χριστίνα Λαμπίρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, η οποία ζήτησε από την αγαπημένη παρουσιάστρια να μιλήσει για την τηλεοπτική της αποχή τα τελευταία χρόνια, αλλά και να σχολιάσει όσα συμβαίνουν σήμερα στην ελληνική τηλεόραση: 

«Αν μπορούσα, αντί να έφευγα από την τηλεόραση το 2018, ίσως θα έπρεπε να είχα φύγει από το ’16. Επειδή εγώ δίνομαι με ψυχή, σώμα και μυαλό στη δουλειά μου, θέλω να περνάω καλά, να το παίρνω πίσω. Όταν αισθάνομαι ότι δεν περνάω καλά, δεν αποδίδω σωστά στη δουλειά μου και αυτό γίνεται ένας φαύλος κύκλος. Μένοντας παραπάνω απ’ όσο έπρεπε νομίζω ότι έκανα κακό περισσότερο στον εαυτό μου.

Κανένας δεν λείπει από την τηλεόραση και από πουθενά. Αυτοί που πρέπει να είναι εκεί είναι εκεί και αυτοί που πρέπει να είναι στο σπίτι τους είναι στο σπίτι τους.

Από την εποχή μου ακόμα, από τον Μάιο συζητούσαμε τα ίδια για τις τηλεοπτικές μεταγραφές. Το θεωρώ όμως απόλυτα άκομψο, όταν ένας παρουσιαστής βρίσκεται στην εκπομπή του, κάποιοι άλλοι να συζητάνε για τη θέση του. Μου το έχουν κάνει και μπορεί να το έχω κάνει κι εγώ και ζητώ συγνώμη για αυτό», κατέληξε η Χριστίνα Λαμπίρη στις δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή του Star.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό