28.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι

Ειδήσεις Ελλάδα

«Είναι εφτά προτάσεις, εφτά ψέματα», σχολίασε ο Γιώργος Τσίπρας, αναφερόμενος στην απάντηση της Κουμουνδούρου μετά την λύση της σύμβασης εργασία του. Μάλιστα έκανε λόγο και για «αθλιότητες παιδαριώδεις», αλλά και για «δολοφονία χαρακτήρα».

Η είδηση απομάκρυνσης του κ. Τσίπρα ήρθε λίγες ημέρες μετά την «καρατόμηση» του Θ. Θεοχαρόπουλου.

«Λίστα πριν τις εκλογές»

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε στην ΕΡΤ ότι «η ίδια η διαρροή αυτοδιαψεύδεται» και κάλεσε το κόμμα του να βγάλει επίσημη ανακοίνωση για το ζήτημα. Επιπλέον, περιέγραψε πως απέκτησε μια έμμισθη σχέση με το κόμμα, μετά την εκλογή Κασσελάκη και είπε πως δεν, «έπεσε από τα σύννεφα» με την σημερινή απόφαση, καθώς «μπορεί να υπήρχε η λίστα ήδη πριν τις εκλογές και μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι». «Δηλαδή όποιος δεν είναι απολύτως της γνώμης του προέδρου. Οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν ωστόσο, με αυτά τα οποία αναφέρονται», συμπλήρωσε.

Ο πρώην βουλευτής ανέφερε: «Έχουν υπάρξει αρκετές συμπτώσεις όλο το προηγούμενο διάστημα σχετικά με ανθρώπους που δεν είναι ταυτισμένοι με οτιδήποτε που λέει ένας, δύο άνθρωποι».

Για την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου

Μιλώντας για την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «θα είναι πολύ δύσκολο. Ούτε είναι θέμα συγκολλήσεων, ούτε είναι θέμα συνάντησης κορυφής. Είναι πολλά πράγματα μαζί, αλλά το λέει όλος ο κόσμος. Άρα είναι αίτημα των καιρών».

Και προσθέτει: «Υπάρχουν δύο ζητήματα που αφορούν όλες τις διεργασίες που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και ήδη έχουν ξεκινήσει μετά τις ευρωεκλογές. Το ένα ζήτημα αν υπάρχει βούληση να στραφούμε προς αυτή την κατεύθυνση της ανασύνθεσης Κεντροαριστεράς. Και το δεύτερο ζήτημα είναι με ποια στρατηγική. Δηλαδή το πρώτο απ’ όλα είναι να υπάρχει βούληση. Δεν είναι το ζήτημα να λες ότι «αν προκύψουν καταστάσεις κλπ θα είμαστε παρόντες». Το θέμα είναι ποια είναι δική μας γνώμη, τι πρέπει να γίνει. Εγώ από όλη μου την περιοδεία την προεκλογική, ένα πράγμα που εισέπραξα από τον κόσμο είναι ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, μια συντριπτική πλειοψηφία 70, 80, 90%, λένε ότι παιδιά κάτι πρέπει να κάνετε, εννοώντας όλον τον προοδευτικό χώρο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό