12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπορεί ένα Toyota να κοστίζει περισσότερο από μία Ferrari; (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

O λόγος βέβαια δεν είναι για ένα οποιοδήποτε Toyota αλλά για μία Supra του 1995. Ένα αυτοκίνητο που έχει δημιουργήσει έναν απίστευτο μύθο στα μεταχειρισμένα, με τις τιμές του να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη λόγω της ταινίας Fast and Furious. Μάλιστα η Supra εκείνης της πρώτης ταινίας πωλήηκε πριν λίγο καιρό σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ!

Η Supra των φωτογραφιών μας είναι σε εξαιρετική κατάταση τόσο στο αμάξωμα όσο και στο σαλόνι της. Στο οδόμετρο έχει λίγο πάνω από 10 χιλιάδες χιλιόμετρα, και πλήρες ιστορικό των σέρβις της.

Μάλιστα η συγκεκριμένη έχει και την οροφή Sport Roof η οποία εκτινάσσει ακόμα περισσότερο την τιμή της. Η ισχύς του 2jZ 3λιτρου κινητήρα ξεπερνούσε τα 320 άλογα στην Αμερική και μπορούσε να φθάσει αρκετά περισσότερα αν κάποιος την σκάλιζε λίγο παραπάνω.

Η συγκεκριμένη έχει βγει σε δημοπρασία και αρκετές ημέρες πριν να κλείσουν οι προσφορές έχει ήδη φθάσει στα 136.000 δολάρια και συνεχώς ανεβαίνει.

Και εδώ μπαίνει το ερώτημα. Στην εποχή τους η Supra αν και πιο γρήγορη κόστιζε περίπου τα μισά λεφτά από μία Ferrari F355. Σήμερα τα πράγματα έχουν αντιστραφεί και η τρέλα με τα ιαπωνικά αυτοκίνητα των 90s έχει κυριολεκτικά ξεφύγει.

Για παράδειγμα μία 355 GTS πωλήθηκε πρόσφατα από την ίδια εταιρία στα 135.000 δολάρια ενώ αρκετές αλλα αντίστοιχα μοντέλα με περισσότερα χιλιόμετρα κατεβαίνουν και αρκετά χαμηλότερα. Εσείς τι θα αγοράζατε, Toyota ή Ferrari;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό