21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μπορεί ένα Kia να κερδίσει στα ίσια τα μεγάλα σπορ ευρωπαϊκά «τζάκια»; (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

H έλευση της ηλεκτροκίνησης φαίνεται ότι οδηγεί σε ανακατατάξεις σε όλους τους τομείς. Η εύκολη πλέον πρόσβαση σε μεγάλες ιπποδυνάμεις φέρνει όλους τους κατασκευαστές μπροστά στην δυνατότητα να κατασκευάζουν πολύ γρήγορα αυτοκίνητα χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια.
Κάτι τέτοιο γίνεται με το νέο ΚΙΑ ΕV6 GT που ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες. Η έκδοση αυτή είναι η κορυφαία της γκάμας και αποδίδει 585 άλογα, με το τετρακίνητο crossover να κάνει το 0-100 σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα και να φθάνει τελική τα 260 χλμ/ώρα.

Στην διάρκεια της επίσημης παρουσίασης το συγκεκριμένο μοντέλο τα βάζει με πέντε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων στην επιτάχυνση από στάση και έως τα 400 μέτρα.
Τα αυτοκίνητα αυτά είναι μία Lamborghini Urus, μία Mercedes AMG-GT, μία Porsche 911 Targa4, μία Ferrari California T και μία McLaren 570S.
H κόντρα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και αξίζει να την παρακολουθήσετε, καθώς το νεοφερμένο κορεάτικο EV βάζει τα γυαλιά σε τρανταχτά ονόματα του σπορ κατεστημένου. Όσο για το ποιός νίκησε, πατήστε το play και θα το ανακαλύψετε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό