15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπορείς να μεταφέρεις μια μεγάλη τηλεόραση με μια Ferrari;

Ειδήσεις Ελλάδα

Το σκηνικό μπορεί κανείς να το φανταστεί εύκολα: κάποιος μπαίνει σε πολυκατάστημα ηλεκτρονικών, αγοράζει μια μεγάλη smart TV και θέλει να την πάρει άμεσα μαζί τους. Ίσως για να δει άμεσα τους αγώνες του Euro σε οθόνη XL.
Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα, μόνο που το αυτοκίνητό του είναι μια Ferrari Testarossa και στον υποτυπώδη χώρο αποσκευών της όχι smart ΤV ούτε tablet που λέει ο λόγος δεν χωράει.
Το καλό το παλικάρι όμως άμα πεισμώσει, όπως βλέπετε, τη βρίσκει τη λύση: βάζει το κουτί με την τηλεόραση μέσα πάνω από το καπό, τη δένει με ταινίες και ξεκινά.

Αυτά που δεν έχει υπολογίζει είναι πως όταν πάει να ξεκολλήσει τις ταινίες ίσως βγουν μαζί τους και (μικρά) τμήματα από τη βαφή του αμαξώματος, πως αν κάνει πολλά χιλιόμετρα, ίσως ο 12κύλινδρος ανεβάζει θερμοκρασία γιατί δεν θα αερίζεται επαρκώς και πως η θερμότητα που εκπέμπει μπορεί να προκαλέσει ζημιές στα ηλεκτρονικά κυκλώματα της τηλεόρασης.
Αν την έχει γλιτώσει και δεν έχει σπάσει στο δρόμο προς το σπίτι η οθόνη μιας και η μεταφορά μιας μεγάλης τηλεόρασης πρέπει να γίνεται σε όρθια θέση. Γιατί έτσι όμως είναι ξαπλωμένη στην παραμικρή λακκούβα το πάνελ μπορεί εύκολα να ταλαντωθεί και να ραγίσει.
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό